En orange dusch

God morgon, god morgon.. eller god morgon och god morgon, jag har ju faktiskt varit vaken ett tag.
Känner mig fortfarande lite rosslig i halsen, det liksom inte släpper.
Tog en skön dusch nyss i alla fall. I färgen oranges tecken märkte jag. Använde ett av mina favorit schampoo och balsam (+ när håret har torkat så använder jag serumet) - Matrix's Sleek look smoothing system. Åh den luktar godast och är så bra!
Sen använde jag Palmolives aroma therapy vitality, orange den också.
Nu tänkte jag äta lite frukost och sen pyssla klart med mitt halsband, nu är det bara kedjan som ska fästas.

orange dusch

Lite dizzy

Uuuu nagellacksångorna makes me dizzy to da wizzy.
Mitt strawberry-halsband är på arbetsbordet just nu. Snart är det klart. Kommer bli en massa pill med de små glaskulrona bara.
Var på Panduro hobby och köpte lite grejor som jag kan göra mitt halsband av. Såg att man kan beställa hem från
panduro på nätet också, kul!
Åh vad jag tycker om att pyssla med en massa olika grejor. När jag var liten så kallade mamma och pappa mig för "pyssel-Johanna" eller "pysslan". Det säger väl en hel del..
Snart blir det tonfisksallad på balkongen.

Ringen kändisarna har

..är Loree Rodkin Bondage ringen. Både Nicky, Hilary och Mary-Kate Olsen kör hardrock halleluja.

Loree Rodkin bondage ring

Hej hopp

Idag är det fint väder, såg inte ett moln när jag var ute och gick i morse. Ska nog lägga mig en stund på balkongen, få en grundbränna innan jag åker till Gotland.
Det här halsbandet är så fint av Kenneth Jay Lanes! Måste fixa mig ett eget, och det är med basta.

mischa + strawberry



VM i fotboll

2006-06-10
Kvällen var uppladdad för fotbollsmatch i VM. Carina kom hem till mig och Sara för att äta räkor, dricka vin och kolla fotboll. Eftersom vädret var grymt så satte vi oss på balkongen och njöt av solen samtidigt som vi drack goda drinkar. På bilden längst ned till höger ses vi skåla med våra kaffedrinkar med Mintu i. Mumma..
Carina och Sara längst upp till vänster.

VM + balkong

Efter en stund på balkongen så begav vi oss hem till Andreas och Oscar där festen fortsatte med kortspel och skratt. Ja, ehum.. ni ser ju sjävla att vi börjar se en aning dragna ut.

VM + A&O

Sen bestämde vi oss för att gå ut på krogen, Oleary's blev valet. Och kön var lång! Utanför mötte vi upp Tobias som jag och Carina gick in med. Väl inne blev det en massa dans. Och ja, jag kan ju tillägga att dagen efter var jag lika bakis som bakiskungen själv.
På bilderna längst upp ser ni mig och älsklingen. Bilden längst ned till vänster är på mig, Mattias och Carina. Och den bredvid visar när vi stötte på den glada Kristin.

VM + krogen

Gokart

2006-06-07
Dags för gokart! Och dags för avslutning innan sommarlovet, några i klassen (Sports Tech) kände för att göra det på ett fartfyllt sätt. Kul som tusan var det. Men oj vad kroppen var mörbultad dagen efter. Blåmärken och rivsår och träningsvärk.
Bilden längst upp till vänster visar Carina och mig, och under jag och Sara - i våra groddräkter. För visst ser vi ut som små grodor?

gokart

Vårfestivalen

2006-05-24
Den här kvällen var det spikat för Vårfestival på campus i Östersund. Partybrudarna var laddade! Sara, Carina och jag satt hemma hos oss först för att sedan gå vidare hem till Alex och Niklas där det var klassfest. På bilden längst ned till höger, den i sepia, så sitter Alex, Johanna L, jag, Sara och Carina och minns gymnasietiden tillsammans.
Åh mina tejer är så tjusiga. Som ni ser så har Sara på sig skullsjalen som hon fick av mig.
Bilden längst ned till vänster visar att det regnar, inte att vi är tokfulla. Rolig bild tycker jag, man ser Sara och Carina titta fram bakom mig som små freaks. Bilden bredvid är på Andreas, Carina och mig. Bandet som syns på en av bilderna är grymma
Reseda. Som förövrigt tillägnade låten Amy till mig..

vårfestival


Fest med Anna

2006-02-25
Den här kvällen var tillängnad Anna, nyligen hemkommen från Australien. Gurra plockade upp Carina, mig och Sara för att sedan göra en omväg och hämta Anna. Mycket sång blev det under den bilfärden. Vackert..
Väl hemma hos Gurra så söp vi helt enkelt ned Anna. End of story.
På bilden längst upp till vänster ser vi Sara, jag (skål!) och Anna. Tillkommer gör sedan Carina på bilden nedanför. Och bilden längst ned till höger kanske inte är min finaste. Men den bjuder jag på..

fest med anna

Magnus 28 år

2006-02-18
Saras
pojkvän Magnus fyllde 28 år. Som ni kanske märker så kommer mina bildkollage lite sent, men det gör väl inte så mycket. Kvällen började med att jag och Carina satt på Simon&Viktor och drack lite vin + drinkar. Sen begav vi oss hem till Jens där Magnus, Sara och resten var. Sen var det
Nell som gällde.
Ni kanske kan lista ut själva vem födelsedagsbarnet är (hint: han med partyhatten). Bilden bredvid ser ni jag, Sara, Magnus och Anders. Längst ned till vänster har ni kärleksparet Sara och Magnus. Längst ned till höger har ni dansanta Fredrik och Carina.

magnus 28 år

Saint moni

2006-02-04
Den här kvällen besökte vi nya stället
Saint moni som höll till uppe i Arcturas lokal. Innan vi begav oss dit så var vi hemma hos grymma tjejen Nina och hade det trevligt! Som ni ser på en av bilderna så bjöd hon på allt ifrån godis till nachos. Väl på Saint moni så blev det drinkar och champagne. En kul kväll med smak av glamour.
Skålandes på bilden längst upp till vänster ser ni Sara, Nina och jag. Killen som syns med godis i munnen är Gurra. Och såklart brunetten som syns lite här och var är Carina.

saint moni

Badtripp till Åre

Tjabatjena.
I måndags så var jag och min tvilling Sara till Åre och gick lite på byn där, Sara ville spana in kläder. Hittade en assnygg ring på 1420 men no jag är på pengadiet just nu.
Sen åkte vi till Holiday Club och löste in oss på vattenlandet + saunaland. Kul att få bada lite! Hoppade i en snabbis i "isvaken" också. Fy tusan vad kallt, dock uppiggande. Stannade sen på vägen hem och mättade våra magar. Trevligt med en heldag tillsammans med syster!
Känner mig slö nu. Man blir liksom det efter att ha badat mycket.
Önskar att jag hade en massa avsnitt av OC eller Grey’s anatomy. Eller Related. Nån sån där girly serie.
Fick min första tidning Glamour igår. Har "sparat" den till idag. Myspys.
Nu ska jag ta en kopp te på balkongen. Bland våra fina blommor.





Så är det

johanna älskar tobias

Nicole + Keith

Så fina Nicole och Keith är tillsammans. Hon passar mycket bättre med han än Tompan..
nicole + keith

Min midsommarhelg

Min helg har varit en underbart mysig helg som jag tillbringat med min pojkvän Tobias. Jag tycker om midsommar, känns lite som sommarens nyårsafton. Syrenen doftar och gräset är grönt. Jag och Tobias grillade tillsammans med Camilla och Mattias samt Camillas kompis Jenny. Så gott det blev! Och dessutom tittade solen fram. Hade riktigt skoj. Sen tillkom det lite fler folk till festen. Därefter begav vi oss till Marité för att dansa och ha kul. Där träffade vi på Sara och Magnus också, vilket var kul för jag trodde att dom var "fast" i Ås och festade.

Sen slutade musiken och klockan var 2. Dags för nattamat på Istanbul. Nachos. Eller ska jag kanske säga "natchos". Hihi. Det stod några otrevliga ungdomar framför oss i kön, fyfan ibland skäms man över att va svensk. Här sliter Alex och de andra grabbarna för sitt leverne mitt i natten för att några snorungar ska få sin jäkla kebab. Och vad får dom tillbaka? Otrevlighet rakt upp i ansiktet. Nä om du den där rödhåriga bruden, som prompt skulle käfta emot en trevlig Alex vid ca 02.20, läser det här: skämmes!
Pinsamt är vad det är.

På lördagen så åkte Tobias och köpte en massa gott som han överraskade mig med. Älskling, me love you!! Vi chillade och kollade på medan Sverige blev utspelade ur VM. Sen gick vi på promenad och på vägen tillbaka så hörde vi en kille som stojade och kom framvinglande mot oss. Ingen mindre än Emil "järngänget" Forselius. Haha. "VAAASCHTÄÄÄÄDOMJJJ??". Eh come again? Ja, nåt i stil med "vart är dom" frågade han oss. Flera gånger. Stupfull. Haha han kommer väl från Brunflo va?
När vi kom hem gjorde vi en god pasta och kollade film.
En mysig midsommarhelg med andra ord!

emil forselius


Glad midsommar!

glad midsommar

Mischa i blommigt

Sa jag inte det? Blommönstret!
Här har vi Mischa Barton i ett blommigt fodral.
Mischa som btw kanske har den sötaste hunden av alla kändisar just nu - lilla Ziggy.

Mischa + blomklänning

mischa + ziggy





Jordgubbar som ingrediens

Mumsade i mig ett paket jordgubbar nyss. Så gott, så gott! Tjuvstart inför midsommar. För det lär ju inte bli de sista jordgubbarna för den här helgen kan jag säga.
Här ska ni få ett tips på en jordgubbs- och mozarellamacka för fyra personer (man ska inte va skraj för att använda jordgubbar i matlagning):
Vad du behöver är:
surdegsbröd
mozarellaost
jordgubbar
oliver utan kärnor
basilikablad
olivolja att ringla över
havssalt

Sen är det bara att lägga på ingredienserna. Fräscht va?

Ett annat tips är att göra en sås utav jordgubbar till zucchninispagetti.
Såhär gör du såsen:
Dela och noppa jordgubbarna. Mixa jordgubbarna till en sås. Skala och dela ingefäran och rödlöken. Mixa ner dem i jordgubbssåsen. Mixa i chili ,buljong och salt. Serveras varm eller kall med parmesan över.

Sådärja, nu fick ni lite tips från mig inför midsommar. Annars så går det ju bra med det klassiska jordgubbar med mjölk och grädde också.
jordgubbar


Släktträff samt otympliga föremål

Har inte kunnat bloggat på ett tag pga driftstörningar. Håller tummarna att det fungerar den här gången.

Men i helgen så var det släktträff i Fyrås som gällde. Hade askul. "As-kul", varför ska alltid två motsatta ord sättas ihop för att det ska beskriva något jättekul? Ett negativt framför ett positivt. "Aaaas-kul", "skiiit-kul", "jääävligt-kul". Tänk om man skulle skifta istället, som "förtjusande-tråkigt". Förtjusande tråkigt. Hm kom ihåg vart ni hörde det först..
God plockmat, härlig bunt av släktingar, härlig bunt av alkoholhaltiga drycker och så lekar såklart. Bland det roligaste jag sett var när pappa och några till tävlade med elefantmaskar på sig. Dom krälade omkring och försökte håva upp ringar med snabeln. Magnus och Tobias var ju såklart med, dom tillhör ju familjen Karlsson. Allt var så mysigt. Fast en jäkla massa mygg och knott var det. Har bara 20 kliande bett på ena foten! Säkert över 50 bett på hela kroppen.
Ska ta och ställa in dammsugaren i förrådet, och strykbrädan. Är det bara jag eller är kanske dammsugaren den mest otympliga föremålet som finns? Ett långt sugrör, en slang och en efterhängsam klump som inte vill rulla som man vill. Att dammsuga ska va enkelt. Den borde sitta som en ryggsäck och vara sladdlös, uppladdningsbar. Tänk Ghostbusters. Fast den uppfinningen kanske redan finns, men jag har då inte sett den i alla fall. Och strykbrädan är också av den otympliga sorten. Alltid rädd att man ska klämma sig. Kanske därför så många ogillar att städa och stryka. All dessa otympliga förhinder.
Såg mig i spegeln nyss, la märke till att jag har samma hår som Mischa Barton nu. Sådär långt och ostylat, det liksom bara är.
Nu ska jag ta in lite tvätt från tvättlinan. Tur att man slipper släpa ut och in på en stor tvättmaskin i alla fall.
Mischa barton + hår


Göra comeback i fotboll?

Satan i gatan vad skönt att Sverige tryckte in det där jäkla målet. Eller snarare Ljungberg.
Det var trevligt hemma hos Johanna! Först hann vi med en snabb variant av kubb. Mitt lag vann inte. Snyft.
Sen bänkade vi oss. Jag, Sara, Carina, Alex och hennes lillasyster Erika, Susanne, Bengan och så Johanna. Popcorn och en massa gott serverades. Ett mål serverades av Ljungberg.
Pratade lite med Johanna om fotboll. Jag, Sara och Carina saknar ju fotbollen riktigt mycket! En gång i tiden spelade vi i HLKs damlag. Det var tider det. Jag gjorde mer än hälften av alla mål en säsong, en liten notis bara. Johanna spelar förövrigt i Opes damlag och tyckte att vi skulle börja spela med dom. Hon ska skicka deras träningsschema så vi kan komma och kolla och vara med nån gång.
Hm kanske att man ska ta och göra comeback?

Vitt och blommigt när det gäller inredning

Ja precis som rubriken säger så är det vitt och blommigt som gäller för inredning. Här nedan ser ni flera exempel på sommrigt blommigt och stilrent vitt som jag plockat ut.
inredning + blommig

inredning + vitt

Planterat blommor

Idag så har jag och Sara planterat en massa blommor på den ena balkongen. Oj så mysigt det blev!
Jag tycker om blommor. När jag och Tobias skaffar hus i framtiden så ska vi ha en riktigt fin och mysig trädgård har vi bestämt.
Jag kan inte leva utan naturen och växterna. Om jag så bor mitt i en stad så vill jag ha en balkong som jag kan plantera söta blommisar på.
Nu är balkongen perfekt för att sitta och äta frukost på eller dricka en flaska vin på kvällen (dock inte ensam).
Ett tips från mig är om ni vill ha extra mysigt på balkonen när det är mörkt så dra en ljusslinga bland de planterade blommorna.
Såg ett par blommande påsar på
ELLE interiörs hemsida. Fylld med örter, blommor, grönsaker eller bär. Som timjan, persilja, basilika, violer, smultron, jordgubbar eller tomater. Bara att ställa i fönstret eller på balkongen. Smart och smidigt.

blommande påse
Nu tänkte jag ta och käka nåt. Ladda upp för ikväll. Ikväll smäller det.. igen. Hoppas banne mig på att Sverige vinner, annars blir jag arg.. som ett bi.
Ska kolla fotboll med Sara, Carina, Alex och Johanna. Innan hade vi tänkt spela lite kubb om vädret tillåter oss.
Kooom igeeen Sveeerigeee kooom igen!



Dagens låt

Hoffmaestro - Young dad
Kanske sommarens låt..

Btw

..snygg klänning på Jennifer Aniston. Söt färg och härlig överdel.
jennifer aniston

Addicted to walks

Ska ta en promenad nu tänkte jag. En powerwalk. Det är så himla skönt med promenader tycker jag. Man hinner samla sig själv på någe vis.
När vi, alltså jag, Carina och min syster Sara, var i Fyrås så hann vi med två långa promenader. En på kvällen, den härliga sommarkvällen. Det blev väl en timme eller så. Dagen efter så gick vi ut med Carinas hund Rapp vid Hammerdal och den blev en aning längre på ca en och en halv timme. Så skönt att vistas i naturen.


Hemma igen

Har precis kommit hem från lantstället. Är lite slö, man blir lätt det i den här värmen. Det tom blåser varma vindar. Fast nu har jag hört att det ska bli lite sämre väder. Trist.
Ska iväg och spela volleyboll ikväll är det tänkt med Sara och Carina samt Bengt och Alex. Lär väl redan va några på plan en sån är kväll.
Hade i allafall det jätte mysigt och lungt i Fyrås med Sara och Carina.
Det blev favoriten tonfisksallad igår till middag. Mmm och thousand island (eller hur det stavas) dressing till inte rhode island som jag skrev tidigare.
Det blev ett första dopp igår också. Vi åkte till Sann där det är långgrunt och sprang i. Svalkande och skönt.
I helgen ska jag dit igen för vi ska ha släktträff som är typ bestämt sen ett år tillbaka. Det ska bli kul. Var bjuden till en fest också, men var tyvärr tvungen att tacka nej.
Herregud vad mycket mygg vi lyckades få in i rummet i natt. Det var inte kul. Bbbzzzzzzzz all night long. Fast jag satte i en myggdödare och då blev det lugnt. Fast jag låg precis intill den och blev såklart lite dizzy så då tog jag ut den.
Nä nu ska jag gå och slöa en stund.

I'm bikiniblogging

Har legat ute i solen och glassat. Så nu sitter jag i bikini och bloggar. I'm bikiniblogging.
Försöker få tag på Sara men hon och Magnus ligger säkert på baksidan i Fyrås och solar.
Carina är på att åka dit efter hon jobbat klart. Fan vad trevligt. Ska föreslå tonfisksallad till middag. Längesedan jag åt det nu. Det är ju typ min favoriträtt. Med Rhode island dressing till.
Ska ta med alla mina tidningar som inhanlades i helgen. Ligga på filt och plöja. Säg att mitt första dopp för i år kommer ikväll eller imorgon. Annars blir jag tokig. Jag känner mig efter. Om det så bara blir hopp i! Upp, upp, upp!
Jag är ingen badkruka.
Ta en nattlig promenad på landet. Finns det något bättre än det? Gå runt byn, ned genom berget. Snacka spökhistorier från trakterna. Höra lite skvaller från Carina sen i lördags.
Nu ska jag testa ringa syster igen.
"Sara".. yes jag fick svar.

Blått är vackert

Det är fint med blått i sommar. Klänningen är från Zara som jag spanade in när jag var i Barcelona.
blått

Idag är jag iaf inte bakis

Skönt att vakna utan att va bakis. För igår var det inte kul.. jag var lika bakis som bakiskungen. Men Carina sa att hon hade ett enda ord för mig: Resorb! Får väl testa det nästa gång. Och kanske inte dricka så mycket. Vilken helg.
I fredags så var jag med Tobias, vi hyrde film och åt couscous-sallad, och sen lite senare åt vi en krabba var. Mumsigt värre.
Så på lördagen träffade vi Camilla, som vi typ inte sett på ett år, i Badhusparken och käkade glass. Sen så dracks det drinkar och vin hemma hos oss med Carina till fotbollen. Och så åt vi räkor. Sen gick vi vidare till Andreas och Oscar, där vi var en stund innan vi gick mot Olearys där jag mötte upp Tobias. Det var fullt där, fast Tobias fixade in oss. Sen dansade vi en massa.
Får lägga in nån bild i det här inlägget från lördagens kalas.
Idag är det fint väder precis som igår. Fast idag kan jag njuta fullt utav det.
Tobias väckte mig nyss så nu tänkte jag äta frukost. Lägga mig ute i solen. Läsa magasin, såg att Illustrerad Vetenskap hade kommit. Sen har jag inte hunnit läsa Glamour än. Myspys.
Sara och Magnus är i Fyrås och myser. Jag vill också dit! Kanske ska åka dit ikväll.
Oj nu kurrar det i magen.

Kvällens outfit

Vita stuprörsjenas från Miss sixty
Grönt blommigt linne från H&M (blommönster är så hothot)
Bruna gladiator sandaletter
Och kanske guldfärgare öronringar

Nu ska jag gå och ta en glass i Badhusparken med girlsen. Sen ska vi kolla fotboll hemma hos oss, och sen blir det vidare till fest hos Andreas och Oscar.
Ha en trevlig kväll allesammans!

Dagens låt

Avancada - money for nothing

Oj oj vad partysugen jag är!


Det stundas för helg

Även fast jag har sommarlov så känns ändå helgen speciell. Då är det liksom extra extra ledigt.
Tobias kommer snart och plockar upp mig, då ska vi åka och handla mat. Sen blir det mys.
Sara ska jobba med nåt typ av serverings grejs ikväll i Ångsta. Så hon tar en liten powernap nu. Vi var och handlade lite mat hem förrut. Och två tidningar blev det också. Veckorevyn och Glamour. Fast ELLE är ändå min favvis. Fick värsta prenumerera-på-tidningar infall igår morse. Började renumerera på ELLE igen, sen blev det Glamour och Veckorevyn (som har blivit bättre nu när Ebba tagit över, känns mer "vuxen" på någe vis). Jag älskar magasin! Skulle vilja få ELLE-interiör i brevinkastet också men tre tidningar får räcka. Just det, prenumererar ju också på Illustrerad Vetenskap. Den är bra. Så.. fyra tidningar får räcka.

Imorgon är det fotboll för hela slanten. Tänkte försöka hinna med och åka och kolla när Tobias spelar match. Så där har jag första matchen. Sen är det såklart Sveriges premiär i VM mot Trinidad tobago. Den får man bara inte missa. Minns EM. Var i Göteborg hos min storebror Anders och hans fru Fredrika. Åh det var så mysigt. Fint väder och så gick vi och beställde ungsbakade pizzor med mozarella på. Sen gjordes det en massa mål för Sverige. Det var så mysigt när Anders bodde där. Nu bor dom i Växjö.

Ja men lördag är i alla fall = fest.

Nä nu måste jag dra, Tobias kommer.



Nu är det liv i Östersund - dom tar studenten

Jag vill också ta studenten! Varje år vill jag det!
Jag hör dom nu, ända upp till mig. Det dunkar och det skriks.
Så här års kommer man ihåg sin egen, som ägde rum för tre år sedan.
Åka flak. Åh det var så kul att åka flak, det var typ det roligaste! Ha studentmössan på sniskan, det liksom bara blev så. Musiken. Alkoholen. Alla glada studenter. Att skrika och sjunga järnet. Björkkvistar. Blå och gula ballonger. Alkoholen. Vinka till allt folk. Vinka till poliser. Jag, Sara och Carina. Alkoholen. Fotograferingen.
Jag minns ett flak som hade vunnit musikanläggningen från dåvarande Källarn. Dom spelade så högt att dom sprängde sönder ett butiksfönster med ljudvågorna(!).
Varför kan det inte vara en sån här avslutning när man tar examen på universitet? Att åka flak menar jag.
Jag ville verkligen inte att min studentdag skulle ta slut.
Och nervositeten när man kikade ut från Wargens aula och såg allt folk! Jag försökte se min familj, släkt och Tobias. Det var ganska svårt.
Shit nu tror jag dom startar ett flak precis utanför mig. EC3El står det. Kanske ska fråga om jag får hänga på? "Tjena grabbar".
Vad kul det var att sjunga studentsången. Då släppte min klass blå och gula ballonger upp i luften mha helium. Vi hade lite kul med den gasen innan. Haha. Vi var den enda klassen som gjorde det. Året efter så såg jag att klassen under oss (alltså natur internationell) också hade ballonger. Bra där! Hoppas att traditionen förs vidare. För det var ju vissa som inte såg när man gick ut på trappan, då sa man bara att det va vi som släppte ballongerna. "Ahhaaa så det var ni" sa dom då.
Det känns som om jag inte kan sluta skriva om studenten. Det finns så mycket att skriva om.
Ikväll vill jag lova att man inte kommer få mycket sömn. Tobias bor precis vid Österäng, i det mörkröda huset, där studenterna håller till hela natten lång. Dunka dunka.
Nej nu åkte flaket. Fasen jag missade det.




MTV Movie Awards - gubbarna

Haha.
Eh.. förlåt jag tappade bort mig.
Varför klockan och senapsgrön kostym Flavoflav (eller hur det stavas)?
Varför grå lite förstor kavaj med vita byxor Nick Carter? Långt uppdragna dessutom.
Whyyyy do they look like gubbs?
Fast lite glad blir man ju utav att se bilderna, det kan jag ju medge.
Förtidigt åldrande kallas det.
Gubbigt klädda


MTV Movie Awards

Och Jessica Alba var den som höll i festen. Och det jag skulle komma till var att hon hade flera olika klänningar - vilket jag tycker är bra. Kan det bli tråkigare på en sån här tillställning när den som håller i det bara bär en enda klänning hela kvällen? Nä. Så det var kul att hon hade flera!
Det är ju lite av halva nöjet att se vad värdarna kan tänkas ha på sig efter nästa pause.
Min favorit var nog klänningen i mitten

Jessica alba + olika kläningar


Personlig stylist för en dag

Kom nyss hem från en liten träff med några kompisar från klassen. Jag och Carina satt och kollade när dom latjade volleyboll, fast det började regna så då gick jag hem.
Idag så har faktiskt jag och Carina varit stylister för en dag. Jo vi gick på stan med Bengt och kollade ut en massa snygga saker. Och han köpte faktiskt nästan allt. Grymt. Sen mötte vi upp lilla Sara efter hon slutat jobbat. Stackarn har ont i ryggen efter gokart kraschen.
Imorgon blir det mys med Tobias. Jag ska överraska han med en middag. Stackarn jobbar så hårt, klart han ska ha lite mys. Baby me love you.

Men oj hörrni, vad snyggt det är med gladiator inspirerande sandaletter! Från det ena till det andra.
Gladiator sandaletter it is.
gladiator sandaletter

Nu är det sommar

Ja, nu är det faktiskt sommar. Och högvärmen kommer krypandes sägs det. Ryktet går.
Och idag hade jag min sista skoldag också. Sista tentan. Vilken huvudvärk jag hade när jag kom hem sen.
Sen stack jag och några i klassen och körde, eller hur Carina, körde inte åkte, gokart!
Jag har ont på lite udda ställen på kroppen nu. Typ skavsår på händernas.. trampdynor eller vad man säger. Blåmärken på inre sidan av knäna. Känns som om jag har ett blåmärke på ryggen också. Och ett blodigt rivsår på fotankeln. Ni ser framför er hur jag kämpade nu va?
Kul som tusan var det. Och varmt.
Jag, Sara och Carina var de enda tjejerna som körde. Vilka grymma "rallykallar" vi va!
Jorå, overall hade vi också. Blå - och grönfärgade.
Det blev endel smällar också. Speciellt en för Sara. Hon blev påkörd bakifrån och kraschade in i väggen. Folk trodde att hon hade typ svimmat eller så. Tydligen såg det hemskt ut. Tur att jag inte såg det för då hade jag mått illa, lämnat gokarten och rusat dit på en halv sekund, högst. Jag är ju hennes skyddsängel. Men snart var hon på gasen igen. Haha!
Åh ikväll är jag så trött, fattar inte att jag är uppe såhär sent.
Nu ska jag gå och lägga mig. Imorgon hoppas jag på sol, en powerwalk och att BikBok ringer.

God natt.


Den blomstertid nu kommer..

Blommor är sommar, blommor är vackert. Det ack så välkända blommönstret dyker upp på både kläder och väskor.
blommigt

blommiga väskor

blommiga väskor 2
blommiga väskor real life

Victoria Beckham är heller inte sen med att bära omkring sin mobil och alla lipgloss i en, vad man skulle tycka, doftande väska.

VB + blommig väska

Söta accesoarer

Vilka söta accesoarer från Roberto Cavalli (armbanden), Dior (rosettringen) och Just Cavalli (det gröna bältet).
söta accesoarer

Godmorgon hehe

Jahapp då var man vaken!
Drömde om vinter, en vacker vinterdag.
Jag hade köpt en stor blomma som jag släpade omkring på.
Sen flög det förbi en fågel.. med krullig hockeyfrilla.
Kan tänkas att det var min dröm spårade ur.
Men nu är jag i alla fall wakey pakey.
Ge mig ett M - måste jag?
ge mig ett Ä - ...ärvärde - det uppmätta värdet
ge mig ett T - tillsammans är vi starka.
jag hörde inte (T) - tillsammans är vi starka!
ge mig ett E - enklare kan det inte bli. Jo det kan det!
ge mig ett K - kan det inte va över nu?
ge mig ett N - neeej
ge mig ett I - ingen kan ha så kul som vi.
ge mig ett K - klockan går sakta nu.
vad blir det? MÄTTEKNIK

Hemma och trött

Så var man hemma igen efter första tentan. One more to go.
Fy fn vad trött jag är nu, min hjärna är äckligt fullmatad med information.
Måste sova.
Jag, Sara och Carina träffades redan klockan 07:00 på skolan för att öga igenom en sista gång. 08:00 var tentan. Satt inte så värst länge. Men en sak är säker frågorna var inte konkreta och bra som jag hade hoppats på. Flum lärare, varför måste man göra svårare än vad det är.
Jag kunde allt och jag hade lärt mig precis allt i "vad är"- och "förklara" form. Men nä, då ska det flummas till. Bara för att det är universitet. Då ska allt flummas till. Det är inte som gamla goda test på gymnasiet inte. Ni gymnasieelever ska va glada med era konkreta frågor.
Hade behövt en extra dag inför nästa tenta. Då hade jag åkt till mitt lantställe. Där skulle jag.. bara va.
Rensa huvudet. Maka plats.
Nu ska jag göra en förenklad variant - sova! Eller powernapa som det så kul heter.




Tenta imorgon

Har suttit hela dagen och pluggat DVP 2 (design och virtuella prototyper). Det är modelleringsprogramet Rhino som vi har tenta på. En massa surfaces och splines..
Satt på skolan med Carina och Sara. Efter vi gått igenom allt en gång så kände vi suget av glass. Det var nog för att solen hade börjat att skina. Så vi unnade oss en strut med kulglass, tre kulor för min del, min första för i sommar. Definitivt inte den sista! Mm strawberry and crunch.
Nu är jag hemma igen. Ska ta nåt att äta. Men vad?
Borde nog slumma igenom texten igen ikväll. Så att det verkligen sitter.
Hoppas att tentan är bra upplagd och att vi lyckats pricka det mesta som kommer. Det borde vi ha gjort. Annars blir jag less på läraren. Han är lite flummig, men det ska nog gå bra.
Nu ska jag njuta av att himlen nästan är blå.
Couscous-sallad it is.

Thank god

.. she's blond again.
JS + blond igen

Nice Mandy

Fint reportage om Mandy Moore i senaste nummret av amerikanska ELLE. Bilderna är tagna av Gilles Bensimon.
Vit klänning av Chloé och den mörkblå av Stella McCartney. Me want.
mandy moore + klänningar

Underbar bild

Underbar bild på Evangeline Lilly från Lost i förra numret av amerikanska ELLE.
Den är så, så, så fin! Precis en sån bild skulle jag vilja att nån fotade på mig..
Då skulle jag förstora upp den och ha den på min vägg.
evangeline lilly

Dagens lookalike

Marie Serneholt och my friend Carina Nässén. Bara hårfärgen skiljer dom åt..
lookalike + marie och carina

Kate's 2 träffar och en miss

Kate Bosworth lyckas alltid klä sig otroligt fint på tillställningar. Men när det kommer till de mindre uppklädda tillställningarna så går det bara inte.. (se bilden längst till vänster).
Hon måste ju bara ha en stylist som hjälper henne klä sig fint. Tänk hur det skulle se ut om hon fick fria händer att klä sig inför en gala. Gulp. Vågar knappt tänka tanken. Nu toppar ju hon ändå bäst klädda listan, hon skulle rasa placeringar.. om man säger så.
Alltså hej, vad hon har fått till det fint på bilden i mitten och till höger! Spetsklänning med pilotglasögon och ballerinaskor. Och en lite mer löst sittande offwhite klänning med sött halsband till. Jag är i en vit och offvit period just nu.
Pax för bilden i mitten och till höger!
Kate bosworth

Dagens

Plats: BikBok inna öppning och nu på skolan.

Gjort: jobbintervju, ska till att plugga. Och dricka kaffe.

Planer för resten av dagen: plugga, sen lunch med Tobias och sen blir det mys ikväll.

Tankar: kommer BikBok att välja mig?

Bäst: att det inte regnar.

Skratt: när jag tappade ut en viss liten sak när jag skulle köpa kaffe.. lite pinsamt var det. Lite.

Sämst: att jag känner mig lite trött.

Godast: yoghurten till frukost.

Lyssnar på: det är ganska tyst i biblioteket.

Klädsel: stuprör, ballerina, guldkedja runt handleden och en offwhite omlott tröja.. typ.

Jobbintervju

Har varit på jobbintervju imorse på BikBok, det var jättekul! Hoppas hoppas hoppas att jag får jobb där..
Vill så gärna jobba med kläder och just i den butiken för dom verkar ha en sån skön och positiv stämning där.
Får beskedet nästa vecka. Återstår att se. Går det så går det.
Jag vill verkligen att det ska gå.

Solen skiner och det luktar gräs

Åh solen skiner! Bad jag inte om lite sol här om dagen så säg?
Dessutom är det någon som klipper gräsmattan så det luktar gräs, sommar.
Idag blir det båtrace. Så om ni vill se min, Niklas och Jens båt vinna så kom till dammen vid Mittuniversitetet vid 12... hehe.
Sen ikväll så blir det middag på Mark Twain, som en liten avslutning. Ska bli trevligt!
Fast där emellan blir det plugg och plugg.
Nä nu ska jag ta mig någon frukost hade jag tänkt, och kanske sitta ute på balkongen. Aahh