Trängsel på stan

Vad mycket folk det är på gatorna här nu! Nästan lite jobbigt, måste hålla på och trängas hela tiden.
Inte kul att va bakis och trängas bland en massa folk. Inte för att jag är det idag, men ändå.. man känner sig nästan lite bakis i värmen i en sån trängsel.
Jag och Tobias käkade lunch på stan idag.
Usch ser alltid den där läskiga damen som är utklädd till nåt spöke. Terapi om jag hade varit liten och sett henne.
Och precis samma tavel-spary-målare som höll till i Visby finns här nu.
Såg också att alla dessa jobbiga mobilförsäljare har kommit hit också. Finns det något jobbigare än påtvingad reklam. "Heeej använder du Comviq??". "Ehh nej, jag har varit här i Visby i två veckor.. så försök inte med mig" - typ. "Jaha och du har fortfarande inte valt Comviq än?!". Då bara går man.
Träffade på Sara och Carina en snabbis också.
Ikväll blir det familjemiddag Brunkullan. Trevligt! Får se om Tobias hinner komma en stund lite senare, han har nämligen träning. Även fast han har stukat foten, men hans tränare kommer väl storkna om han inte kommer och joggar lite.
Nu ska jag gå och läsa Glamour.


Dagens

Plats: på stan med Tobias och Sara. På båt med Sara, Magnus och Kaspar.

Gjort: chillat och åkt båt.

Planer för resten av dagen: det blir väl sömn det närmaste timmarna.

Tankar: kan det sköna vädret hålla i sig hela helgen?

Bäst: att få åka båt.

Skratt: när jag och Sara fick soppatorsk efter 400 meters körning.

Sämst: att vi fick soppatorsk.

Godast: nachos till lunch.

Lyssnar på: fulla människor på festen intill.

Klädsel: bruna cityshorts, svart trekvartsärmad topp med knäppning framtill, en guldig sjal med guldkedjetryck på och guldsandaler.

Skön dialog

..mellan mig och syster.

Sara: You and meee… me and you *nynnar på en melodi*
Jag: Vad sjunger du på?
Sara: Jamen den där jäkla Gorbatjovs-korv reklamen.
Jag: Vaddå Gorbatjovs-korv?
Sara: …jamen Chorizo-korv reklamen!
Jag: Jahaa


Snyggt från Georg Jensen

Fina grejor från Georg Jensen.

georgjensen

Ikväll hade vi otur med stort O

Fan det är fest på gården intill. Tror det är tredje eller fjärde gången dom sjunger Jämtlandssången (!), det räcker liksom med En gång. Tycker man ju.
Kvällen började med att jag och Sara skulle åka med bilen till Ås och åka med på en tur med Magnus nya båt. Det var askul att åka, härligt i svängarna när det gick så fort. Och så var det min tur att testa köra.
Ja, jag kanske inte har berättat det för er men jag inärheten av teknik fungerar ej. All teknik slutar att fungera när jag är nära. Är det inte en dator så är det en tv eller dvd (you name it). Nu en båt. När jag hade kört en stund så hände det nåt så att den inte gick att köra längre. Så där satt vi mitt ute i vattnet och guppade.
En gubbe som Magnus kände körde ut till oss efter en stund och bogserade in oss.
Sen när jag och Sara skulle köra hem så hann vi inte mer än kanske 400 meter så fick vi soppatorsk. Körde pappas jaktbil där bensinmätaren inte riktigt har alla hästar inne ibland. Så där stod vi mitt ute i Ås och väntade.
Som tur va så var Magnus inärheten så han kunde komma till undsättning.
Ja. Vad ska man säga? Vilken kväll hörrni!

Igår var det stråket som gällde

Är hemma en sväng nu. Igår var det stråket som gällde. Men innan dess så var Sara och jag i Sundsvall över dagen och shoppade. Utbudet är lite större där än i Östersund. Såklart man kan hitta sina guldkorn här också, men det känns som om samma gamla kläder bara flyttas omkring i butikerna. "JA om vi hänger den här toppen här istället så ser det ut som om vi fått in en massa nytt!" (not). Var en sväng på nya större IKEA också, åh vad jag gillar inredning! Såg värsta perfekta soffan och en walkin wardrobe. Me want.
Fick en sjal och en guldring av min snälla syster. Hon är bäst! Sara hittade en massa snygg hon också plus att hon köpte en cool ipod nano. Avis.
Väl hemma så mötte vi upp Carina och gick ned på stråket och in i en massa tält för att tillslut bestämma oss för Olearys tältet. Där träffade vi på Tobias och gänget, och så började drickandet. Hade det skit kul!
Idag är jag lite trött. Åt lunch med Tobias på stan, sen gick han och jobbade och jag gick till Sara på Triumph och sällskapade på hennes lunch.
Funderar starkt på att vila en stund. Eller läsa nya Veckorevyn som ha kommit.
Kanske läser mig till sömns.
Ja så blir det.

Här har vi två vimmelbilder från tältet.
Översta bilden är på (frh) Tobias, Carina, jag och Sara.
Nedre är på Mattias, Månsa och Tobias.

Yran 2006

Yran 2006 killarna


Tillbaka på Östersund gator..

..hm det där lät skumt.
Det är grymt bra väder här idag. Det följde med oss från Gotland.
Var nere på stäket med Tobias och käkade lunch. Sen gick vi lite på stan. Hälsade på Kärnans snyggaste bruttor, Sara och Carina. Bruna och fräscha trots allt slit inomhus (fast den sistnämda har ju legat på Miamis stränder och glassat). Sen gick jag och Tobias hem och chillade lite.
Imorgon blir det nog stråket med Carina och Sara. Nån god drink kanske.
Kanske lite rosévin med Fanta?.. Precis som ALLA drack under stockholmsveckan i Visby. Här dricks ingen sur cider inte, eller nån avdankad öl!
Har fortfarande inte bestämt om jag ska gå på torsdag eller inte.

rosévin + fanta



Coolt armband

Här är ett grymt coolt armbandet skapat av Steven Shein. Steven, mannen som skapar smycken kändisarna vill ha..

Steven shein

Lindsay style

Skön outfit som Lindsay har här. Och hennes hår! Färgen passar henne grymt bra, kanske tom bäst..
Allt kan köpas på
asos utom nagellacket, som kan köpas på blush.

Lindsaystyle

Aaaj

Sjukt att klockan bara är tjugo i elva på kvällen! Känns typ som om den är efter tolv nån gång.
Slog nyss i min fot i en vass, och hård, kant på hårdisken på datorn. Mitt uppe på min stackars fot. Fyy vad ont det gjorde, och gör. Typ som om du skulle tappa en oöppnad stor konservburk rakt på foten.. skulle jag kunna tänka mig att det känns som.

Jag är hemma

Hallåj
Nu är jag allt hemma i Östersund igen. Landade på Frösö flygplats vid 17.20.
Känns skumt. Nästan som om jag drömmer att jag är hemma. Imorse låg jag vid poolen och solade på soliga Gotland för tusan..
Saknar Gotland redan, jag liksom trivs där. Hade det så mysigt tillsammans med Tobiasi "Rosornas stad"!
Jag får berätta mer sen vad jag har haft för mig där nere. När jag känner mig lite mer klar i huvudet. Är trött. Man blir det av värme och allt flygande.
Carina kommer hem idag också läste jag. Hon om någon måste vara trött! Ska bli spännande och höra om allt hon har haft för sig också.. om alla "hogljudda" amerikaner.
Kul att träffa lilla Saris också. Hon stod allt och vinkade på balkongen när jag kom. Mamma och pappa också.
Anders och Gika är i Fyrås och hälsar på. Ska bli härligt att få träffa dom med. Har inte sett min bror sen i julas..
Nu är jag sugen på att bara.. lägga mig ned på sängen. Bara chilla.
Till veckan blir det stråket. Trevligt. Och till helgen blir det Yran. Ska nog gå fredag och lördag, inte torsdag. Jag har slutat att gå på torsdagar. Men vi får se, vi får se.
Btw här är bilden jag lovade er. Måste säga att jag ser ut som en myra med flint. Men jag har faktiskt en stram hästsvans.. sådeså (och en blommig löst sittande topp, jeansshorts och korkplatåskor). Vimmelbild från Gutekällaren den 16 juli, precis innan.. eller efter jag tagit två STORA shots med Mintu. Tobias söp Sven under bordet. Och han ska va från Klövsjö!

gotland bilder




Blogg från Gotlandia

Hej allihopa!
Det var inte igår...
Sara har visst inte hunnit med att gästblogga.
Kanske att jag får min pojkvän Tobias att gästblogga nån dag framöver.
Hoppas att det inte har varit allt för jobbigt utan mina inlägg, hehe.
Allt är bara bra här på Gotland. Sol och fint väder varje dag. Kommer nog hem med en liten bränna.
Oj oj det hra hunnits med mycket. Allt ifrån slapp solning på stranden, dopp i poolen till fest fest fest på Hamnplan 5 och Gutekällaren. Kom visst med på nån vimmelbild på Gutekällarens hemsida som jag ska lägga in vid ett senare tillfälle. Är nyss hemkommen från andra sidan av Gotland, jag och Tobias tog en tur dit och åt räkor. Gott som tusan var det! Nu skiner solen på mig när jag tittar ut mot havet.
Jag får berätta mer i detalj när jag kommer hem. Här vill man ju inte hänga vid datorn varje eviga dag. Finns så mycket annat att göra.
Hoppas att allt är fint där hemma. Vi syns på stråket nästa vecka. Kommer hem på Söndag.
Puss och kram speciellt till min syster Sara om du hinner läsa det här!

Nu säger jag godnatt

Det blir en tidig morgon imorgon så det är nog bäst jag kryper ner nu. Tänkte försöka hinna med en powerwalk också innan vi åker.
Har precis peelat fötterna med Åhléns Oliv serie. Grymt mjuka nu! Målade på ett rosa lack också. Så nu är mina fötter i allafall redo för strandlivet på Gotland minsann.
Vet ej hur pass mycket jag hinner blogga när jag är borta. Men bli inte helt fördärvade för det, har nämligen tänkt att min tvillingsyster Sara ska få gästblogga medans jag är borta. De ni! Det är inte fy skam de.
Så ha det så bra alla läsare så ska jag försöka bloggas vid nåt på Gotland. Och ha det så trevligt tillsammans med Sara undertiden. Hon har lovat att när tillfället ges så ska hon dela med sig av.. ja vad som helst.
Så.. godnatti

Höstmodet

Om du vill vara en riktig tuffing i höst så rekomenderar jag att du tar efter Christian Dior's korshalsband, ett stort kors är det som gäller. Till det dom coola höstskorna från Louis Vuitton. Och en bandana till om du känner för det.

höstmode + kors o skor

Höstmodet

Leopardmönstret är också något som syns lite här och var på catwalken. Här från Alessandro Dell'Acqua, Fendi och Gucci.

höstmode + leopard

Höstmodet

En klassiker som hänger kvar även till hösten är skärpet i midjan. Yes!
Åh kolla in den snygga outfiten på den stora bilden från Alessandro Dell'Acqua. Men inte bara ett skärp syns utan Fendi kör med två och tom tre skärp.

höstmode + skärp

Höstmodet

Håret som jag tycker kommer bli hetast i höst, och även nu i sommar är det lite mer A-formade håret, med en platt mittbena och utkammade, lätt tuperade, lockar längst ned. Så snyggt!

höstmode + håret

Det är också snyggt med en bandana i håret precis som Christian Dior tycker. Som man redan sett på bland annat Nicole Richie. Keps är också ett annat alternativ som här syns från Marc by Marc Jacobs.

höstmode + bandana o keps

Höstmodet

Fendi fortsätter med "uppföljare" på sina populära väskor även till hösten. Dock mer dova i färgerna.

höstmode + fendis väskor

Höstmodet

Klänningen är ju en given hit nu i sommar. Vad som är bra är att den också håller i sig när löven gulnar.
Nu ska det vara fickor på våra klänningar som ni ser här från Chloé. Sen har vi den såkallade A-formade klänningen, som är lite vidare nedtill. Här från Chloé. Något annat som synts mycket på catwalken är när det skapas en mer avslappnad stil i klänning genom att ha något under, så som en t-shirt eller en tröja. Här från Chloé och Marc by Marc Jacobs.

höstmode + klänningar

Höstmodet

Svart och grått är basfärger i höstens kläder. Till det så syns guld, dovt röd, blått, lila och brunt.
Allesandro Dell'Acqua, Dolce & Gabbana, Dsquared, Giorgio Armani
och Matthew Williamson är bara några som använder dessa skalor.

höstmode + accentfärger

Men det är inte bara på kläder som några av dessa färger syns. Lila och rött är riktigt hett på skor samt väskor i höst! Prickigt och lackat är också något som syns.

höstmode + lila,rött,prickigt,lack

Höstmodet

LBD - little black dress. Svart överhuvudtaget smyger redan på oss i sommar. Chanel, Camilla Staerk, Allessandro Dell'Acqua tänker alla i svart.
Vita stövlar är något som Chanel matchar till den lilla svarta klänningen. Gucci kör också dom med vita stövlar.

höstmode + LBD o vita stövlar

Höstmodet

Det som kommer starkt till hösten är det rutiga tyget. Tänk lite en kvinna för sin kilt. Dessa ritiga kläder kommer från Alexander McQueen, Chanel, D&G, Luella och Michael Kors.

Höstmode + rutigt


Skorna som syns mest på catwalken är knytskorna med klack. Allt i från Alexander McQueen, Clohé, Ghost har dom. I övrigt så blir klackarna mer trekantsformade, som ni ser på bilderna till längst till höger från Zac Posen.

Höstmode + knytsko o trecklack

Skön powerwalk

Ah har precis kommit hem från en varm powerwalk. Trevligt sällskap hade jag också, i form av min tvilling Sara. Nu sitter jag och klunkar i mig ett stort glas med Fun light Tropical fruits, fullt med isbitar i. Så gott!
När Sara har kommit ut från duschen så ska vi göra frukost och sätta oss på balkongen i det fina vädret.

Spanat på höstmodet

Oj oj oj hörrni, nu har jag spanat som bara tusan på höstmodet. Letat bilder och hela kittet!
Tyvärr är jag alldeles för trött nu för att börja fixa in det på min blogg. Det är mycket arbete bakom det ska ni veta. Det får ske imorgon, för på söndag hinner jag ej eftersom jag åker tidigt.
Godnatti

Manligt mode

Det är ser inte bara snyggt ut med en klocka på en brunbränd arm i sommar, det ser dessutom sofistikerat ut. Här har jag valt ut några riktigt fina till er killar! Speciellt den stora svarta till vänster som är av märket Chanel.

manligt mode + klockor

Dagens lookalike

Izabella Scorupco och Charlize Theron. Och Charlize är sjukt lik Izabella på nya omslaget av svenska Elle.

lookalike + izabella o charlize

Elle damt ner

Har precis varit och ätit lunch med Sara. Hon bjöd på glass till efterrätt. En Cornetto jordgubb blev det.
Yes, nya nummret av Elle damt ner på golvet!
Måste kolla......................
Charlize Theron på omslaget. Hon är väldigt lik Izabella Scorupco på den här bilden!
Fick en liten strandväska med. Hm jag som trodde av det här nummret av Elle skulle komma den 11 juli..?
Det var ju allt för väl att den kom nu då. Brukar alltid öga igenom mina tidningar innan jag direkt läser allt noga. De är bra,  för då kan jag spara min "nogaläsning" till Gotland.
Nä nu måste jag fixa med lite grejor. Och så är andra tvättmaskinen klar. Allt så fort som det bara går så jag kan gosa ned mig på en skön plast och drömma mig bort i Elles värld.

Guten morgen alles...

Nu är det dags för powerwalk! Fårse om det blir samma runda som igår.. det trista med den biten är att det blir så mycket nedför sen när man gått upp för den långa backen. Mer belastning för knäna. Får väl försöka zickzacka nedför kanske.
Sen blir det en tvättdag. Allt ska va rent och fint för Gotland. Åh bara idag och imorgon, sen åker jag.
Sen så ska jag städa klart lite i lägenheten. Plockade lite blommor igår och ställde i vaser. Allt var typ överblommat men fick ihop till fyra stycken i allafall. När jag städat klart så kommer det kännas riktigt fräscht i kombination med blommorna!
Sen hade jag tänkt att äta lunch tillsammans med Sara också.
"Fullt" upp med andra ord.
Pratade lite med Perra på mobilen igår, (han och Peter är hos Tobias) han hade hicka och det skar till som en liten gris skrik i örat på mig. Haha.

Dagens lookalike

Saras pojkvän Magnus och Jared Leto. Inte bara jag som tycker det..

lookalike + mange o jared

KyssJohanna

Vilket läckert halsband va?! Precis lika som Nicole Richie har.
Ni vet att jag är lite svag för turkost. (Turk-ost?). Turkos kanske det stavas..
Ett sånt vill jag ha till min bikini på Gotland stränder. En bikini som jag förövrigt vill ha en ny årsgång av, nästan så att det finns en oskriven regel på att man ska ha en ny bikini varje sommar. Vem vill sen mig i en urblekt sak från förra året? Nja.
Man kan i allafall beställa det på
KyssJohanna. Det var det finaste webbadress-namnet jag sett på länge...
Fast det får bara Tobias göra, kyssa Johanna alltså.

kyssjohanna + halsband

Åskan gick

Jahapp. Nyss låg jag och stekte på balkonen.
Hörde att det bullrade men tänkte definitivt inte på att det skulle kunna va åska.
Tji fick jag för det regnade dessutom.
Fick rusa ut och bära in soltolen och filten som redan var blöta.

Back in black

Som jag skrev tidigare så tycker jag att svart är lika hett på sommaren som vitt. Enligt mig. Som den svarta skjortklänningen som jag skrev om för några inlägg sedan.
Inte bara kläder går i nattens tecken, utan även prylar.

back in black

En mer vuxen Hilary..

Duff. För visst ser hon lite mer vuxen ut på de här bilderna från Amerikanska ELLE?
Gillar klänningen i svart från Yves Saint Laurent på den stora bilden väldigt mycket. Ser nästan ut som ett långt linne. Åh, me want.

hilary duff

Svart spets

Mycket går i svart just nu. Okej på sommaren så är det färgen vit som lockar mer. Kan vit ens kallas för en färg? Man kan väl kanske mötas på halva vägen. Tänk er en offwhite klänning med lite svart spets över. Svart spets över en skir färg är väldigt hett, och jag kan nästan tänka mig att det kommer att vara ännu mer hett i höst.

svart spets

Den här hjälten blev jag..

Jag blev Wonder Woman:
"You are a beautiful princess
with great strength of character."
Vilken superhjälte blev du?

wonderwomen

Seriöst

Seriöst. Nu måste jag gå och lägga mig. Det här börjar bli allt för oseriöst.
Jag, experten på att vända dygnet.

Yran förra året

Jag minns Yran 2005. Carina, Sara och jag. Shit vad kort hår jag hade där..

girls yran 05


Tillängnad min vän

..Carina som snart kommer att åka bort på en liten tripp. Bilden föreställer Kim Källström som ingår i vårt lilla internskämt bara. (Ja jag vet, mikrofonen blev lite stor).
Synd att du inte kommer hem en dag senare, då kanske vi hade flygit tillsammans. Men vi ses till Yran och stråket minsann!

kim + mikrofon




Kopia av Spy bag

Den här kopian på Fendi's Spy bag från Friis & Co finns att inhandlas på Bubbleroom för 699 kr. Ganska så likt tycker jag faktiskt. Hörde att Bubbleroom har en sommarbutik i Visby. Dit ska jag!

kopior + fendi spy bag

Kärlek och matematik

Läste i senaste Illustrerad vetenskap att kärlek kan beskrivas matematiskt.
För att finna sin livspartner så har det räknats ut att man ska göra ett stickprov på tolv killar/tjejer. När man har värderat den enas kvaliteter går man vidare till nästa. Därefter ska man välja den första man möter som är bättre än någon av de tolv första. Tada!
Ja vem vet om evolutionen har konstruerat en optimal algoritm för val av partner i vårt känsloliv.

kärlek och logik


Ni som läser denna blogg

Skriv gärna en kommentar eller så! Så kul att få..
Spelar ingen roll vem du är, om jag känner dig eller ej. Lika kul ändån.
Men inte om det skulle va Hitler som skrev. Då skulle jag inte ens svara.
Fast det vore väl ändå ganska otänkbart att Hitler skulle blogga till mig från första början..
Nä nu ska jag dra och köpa naturgodis tror jag. Så gott!

Och nu har jag..

..testat en annan sidlayout också. Vad tycker ni? Ska jag ha så här?
Kände mig lite less på färgen orange. Men jag vet inte, beslutsångest.
Kanske byter tillbaka till den snart igen. Vi får se, vi får se.
Det händer mycket spännande på min blogg ska ni veta.

Dagens lookalike

Sladjan och Fredrik Virtanen. Lite fjun på Sladjan bara så..

Lookalike + sladjan o fredde

Lagt in en bild på mig

Woho nu har jag lagt in en bild också! Trodde bara att man kunde det om man hade en uppgraderad blogg.
Ja så nu kan ni se hur jag ser ut. Blågröna ögon och blont långt hår. Fast på bilden ser jag lite bitchig ut.. men jag tyckte det var en okej ansiktsbild. Får väl byta ut om jag hittar nån bättre. Där jag ser lite snällare ut.
Trevligt. Nu känns det som om min blogg är.. liksom fulländad.

Powerwalk + städ + sol

Nedräkning. Nu är det bara.. ja, resten av idag, torsdag, fredag och lördag kvar, sen åker jag på söndag. Jippi!
Mamma och pappa ska med och hälsa på där några dagar också. Det blir skoj, då ska vi ha det trevligt och gå ut och äta och bada i poolen. Sen åker dom till Stockholm på torsdag och hälsar på lite släkt medan jag stannar kvar hos älsklingen.
Var på en sjukt skön powerwalk imorse. Gick en annan väg än den jag brukar gå. Tog en halv timme den här också. Jag brukar köra powerwalk i 30 minuter, det känns lagomt och bra sådär på morgonen. Jag gick  vägen upp mot Idrottenshus (där förövrigt min pappa jobbar) som är lång och lutande hela vägen. Där fick jag verkligen upp puslen! Tyvärr tog batteriet i min mp3 slut. Tycker det är skönt att lyssna på bra musik när jag går, man kommer liksom i takt. Inte för att jag gick i otakt då, men det är bara trist att lyssna på sitt eget flås och alla bilar som rusar förbi. Annat är det om man går i skogen, då föredrar jag ingen musik. Bara fågelkvitter.
När jag kom hem så städade jag lägenheten, riktigt grundstädade. Ni vet när man dammtorkar varenda list. Det soliga vädret lockade så det fick mig att städa i rekordfart. Sen har jag legat på balkongen och solat ända tills nu.
Vad jag är torr i munnen. Vattenbrist! Måste gå och klunka i mig ett stort glas med kallt vatten.

Sommrig Mischa i turkos

Vad sommrig Mischa Barton var i turkos klänning, silvriga skor med en kuvertväska i silver på premiären av Pirates of the Caribbean 2. Fräscht, jag tycker inte bara att guld är snyggast till solbrännan.
Är lite svag för turkos, speciellt på underkläder.

mischa + turkos klänning

Sommarprogram

Var och hämtade pappa på Bilbolaget imorse, det är någon som kraschat rutan på våran volvo i helgen. Trist. Annars så är det fint väder idag också, fast lite kyligare blåst. Låg ute på balkongen en stund och åt lite nötter. Tobias han ligger vid poolen han!
Ikväll är det Allsång på Skansen. Jag är lite utav en sån nörd som kollar på det. Tycker det är mysigt med såna där "sommarprogram", precis som Sommartorpet som tyvärr inte går längre. Konstigt, det var ju bra tyckte jag.
Såg att Carola ska uppträda ikväll. Och att Aftonbladet och folket fortfarande tycker det är lika kul att snacka om hennes "blommkastning". Hallå, ge upp. Jag ser det från hennes vinkel, vilket är den enda vettiga vinkeln i det här sammanhanget. Hon ville ju bara göra en fin gest och slänga ut lite prästkragar till publiken. Liksom visa lite kärlek. Oturligt nog så följde det med rötter och hela tjafset och landade på någon kvinnas bröst. Vad tror folk egentligen, att Carola skulle slänga ett helt jäkla drös med blommor och rötter och jord på en kvinna med flit? Har folk inga "skandaler" att snacka om så skapar dom det, utav minsta lilla. Så är det bara. Trist men sant. Jag ser i allafall fortfarande det som något fint det Carola gjorde.
Snart kommer Sara hem och då ska vi käka wook.

carola + blommor

Sköna överdelar

Gillar dom här plaggen skarpt! "Boys like blue eyes" t-shirten och den rosa söta och sköna tröjan längst till vänster är från Abercrombie&Fitch samtidigt som resten är från American Eagle. Tror att min syster Sara skulle gilla den grå koftan från AE väääldigt mycket.
Åh vad den äggvita koftan från AE längst ned i hörnet ser grymt mycket ut som en ha-på-sig-en-myskofta-på-sommarkvällen kofta.
Me want.

AE + Abercrombie

Tre outfits till Gotlands festkvällar

Ni kan inte ana hur mycket jag längtar till Tobias och Gotland! Mest till Tobias såklart, Gotland kommer att va paradiset vi kommer att befinna oss i..
Som poesi.
Jag har tittat ut tre stycker outfits som jag helt klart skulle kunna se mig själv i. I Gotlands varma partykvällar. Klänning är ledordet.

Outfit 1: Blommig klänning med enkla vita skor och ett mer knalligt armband.

gotlandoutfit1
Outfit 2: Svart sexig skjortklänning, ett hjärtehalsband med texten Naughty på och ett par lite med oskuldsfulla espadriller.

gotlandoutfit2
Outfit 3: En loose vit klänning med svarta skor och guldaccesoarer. Till det en silvrig kuvertväska. Att missmatcha är liksom hela grejen. Guld-silver. Silver-guld, det spelar ingen roll.

gotlandoutfit3

Tjuvlyssnat

Skönt var det i solen. Parkerade bilen bara hösgt två meter från vattnet och bredde ut filtarna. Östersund är bra fint. Man blir lätt hemmablind där man bor.
Hittade en rolig sida på
tjuvlyssnade samtal i Sverige.

Det här samtalet utspelades i Härnösand:

Kille 25+ #1: Jag läste att dvärgar kan fastna i varandra då de har sex. Det bildas tydligen ett vakuum så de sitter fast i ca 30 minuter efteråt.
Kille2 20+ #2: Seriöst, vad fan läser du för något?!
Kille 25+ #1: Har du aldrig hört talas om det?
Kille 20+ #2: Nä, det var det sjukaste jag hört! Vad är det för fel på dvärgar egentligen?
Kille1 25+ #1: VARGAR! Jag sa VARGAR!

And off we go

Bikinin är på. Strandväskan är fylld med tidningar, pocketböcker, backgammon. Jag och Sara ska bege oss till något mysigt ställe vid Storsjön och sola. Tyvärr hittade jag ingen solskyddskräm, kanske ska svänga förbi nån affär och köpa en. Bra att ha på sig när det är sånt här väder.
Hörde att Tobias satt bredvid Thåström på Arlanda som tydligen tyckte det var skandal att en öl kostade han 52 kronor och inte 20... skandal.
Fan fan fan.
Nu drar vi, hejdå.

Skjutsat Tobias till flyget

Har skjutsat Tobias till flyget mot Gotland nu. Snyft. Jag hatar att säga hejdå till mina nära och kära! Fast jag får ju se han snart när jag åker ner dit. Det ska bli så mysigt, längtar verkligen jätte mycket. Jag brukar alltid jämföra och tänka på dom som hade nära och kära som flyttade till Amerikat för längesen och kanske aldrig mer sågs igen. Det kan man verkligen kalla för ett riktigt sorgligt hejdå. Då är ju några dagar ingenting.
Och nu är det fint väder och allt. Ska lägga mig ute i solen sen.
Igår var det inte så dumt väder heller. Vi köpte med oss en sallad var och ett paket jordgubbar och gick ned till vattnet i det fina vädret. Där satt vi och njöt tillsammans..
Senare på kvällen åt vi middag och kollade på Walk the line. Jag förstår varför Reese Witherspoon fick en Oscar för bästa kvinnliga huvudroll om man säger så.

Reese Witherspoon



En spontan sommarkväll

Jag och Sara ska träffa Carina om en timme. Tänkte sätta oss på någon uteservering och ta ett glas vin eller en drink hade vi tänkt. Hon åker ju bort på lyxsemester nästa vecka. Avis? Nääj inte alls. Miami och sen lyxkryssning i karibien. Vilken resa, vad himla skoj hon kommer att ha.. tillsammans med sololjan på båten, hehe. Internskämt. Akta dig för pirater bara Carina!
Det blir nåt spontant ikväll, vi har inte direkt värsta planerade schemat.
Och det är ju en så himla härlig sommarkväll.
Älsklingen sitter fortfarande på bussen och kommer hem senare ikväll. Imorgon ska jag bjuda han på en middag. Vad jag tänkt tillaga är en hemlis än så länge.

pirat


Sjukt mycket godmorgon..

..på er allihopa!
Så här tidigt har jag inte varit uppe på länge. Tobias skulle åka iväg på match tidigt imorse så jag blev så pigg att jag inte kunde somna om. Så då gick jag upp istället. Han sa förresten att jag lät som Stefan & Krister imorse. Bara för att jag har en krasslig hals. Skulle snarare säga mer åt målbrottshållet.. men Stefan & Krister? Va fan, jag vill inte låta som dom ju.
Jahopp vad ska jag göra nu då. Har redan gått en promenad så den kan jag stryka. Är inte hungrig än så det blir ingen frukost. Är ändå lite för slö för att kolla film. Har redan läst morgontidningen. Affärerna har inte öppnat.
Ska bara säga att jag blev sjukt nöjd med resultatet av mitt egengjorda halsband. Alla säger att det är snyggare än originalet. Och jag håller med, dessutom känns det mer värdefullt då man gjort det alldeles själv.
Nä nu ska jag ta och hitta på nåt. Kanske att jag somnar om en stund också. Vi får se.