Tryck på ikonen

Rösta gärna på mig här om ni vill, skulle vara supersnällt! :)
Varje dag räknas det som en ny röst...

BloggRegistret.se



Som..

som ashley

Skjorta: från H&M
Nagellack: OPI, färgen Midnight in Moscow
Skor: från Urban outfitters
Jeans: Urban outfitters
Klocka: av märket Gucci,
klockgiganten.com
Solglasögon: Wayfarerkopior från asos.com

BloggRegistret.se



Kallt

Hu vad kallt det börjar att bli. Jag som är så varmblodig av mig börjar tom känna att hösten är på intåg. Ett bevis är att man fick sova med fönstret stängt och elementet på inatt.
Så idag var det stora stickade halsduken på!
Pappa bjöd mig och Sara på lunch idag på potatisbaren. Där var mums och trevligt.
Sen gick jag och syster en sväng på stan och inhandlade saker till hennes och Magnus långa och coola skrivbord. Supermys blev det i Saras hörna, med blomma och grejer.

Här nedan är mina fina örhängen (snyggt med örhängen nu efter armbandshysterin) som min söta syster överraskade mig med på våran cykeltur i söndags då vi stod och tryckte under ett träd när regnet kom. Tack Sara!

or

Önskelista

vhd

Bok: Dan Browns Gåtornas palats
Klocka: från Casio
Scarf: Skull scarfen gör comeback, denna från Alexander Mcqueen
Välgörenhet: Rosabandet designad av Lars Wallin
Väska: fransigt från Prada
Skor: från Vagabond
Fotbadsalt: från Lisen Organics
smashing.se
Lampa: från Ikea

BloggRegistret.se

Feelin' dizzy to da wizzy

Hu vad jag känner mig yr idag. Funderar starkt på om jag har en svag diabetes eller nåt.
Har i alla fall gått med Sara på stan imorse och kikat lite. Innan hon skulle jobba så åt vi en glass i solen. Mmm Magnum med kaffesmak..
Sen när jag gick hemåt så började jag känna mig så yr så jag nästan höll på att svimma i kyrkparken. Var tvungen att sätta mig ner och andas och koncentrera mig på att inte ramla ihop. Usch det var inte kul.. Så kom det en massa alkisar också och flockades kring mig som om jag vore en sockerbit. Eller snarare en ölburk.
Kan jag få vara yr i fred!
Aja, jag fick i mig en bit mat och det började kännas bättre men nu börjar jag känna mig yr igen.
Känns som om jag ofta är yr.
Kära Bullen, kan jag vara en svag diabetiker?

Nej dom snodde min idé!

min ide

I augusti så lanserar nämligen DFCs nya kollektionen, som bland annat innehåller Forest Series Stump Stool. Morr..

Krokodil eller ormkakel?


rep
rep2rep3
från
e-kale.com


Ett underverk..

tilda
Tilda

Big time snyft :´(

Är hemma i Östersund nu. Vill inte vara hemma.. Vill hellre vara hos min bror, hans fru och deras nyfödda dotter.
Har haft det så mysigt och roligt hos dom hela helgen.
Jag och Sara åkte med nattåget i torsdags mot den lilla mysiga byn Herrljunga (ni vet den där Herrljunga-cidern kommer ifrån). Anders, vår bror, mötte oss när vi klev av tåget.. Glad som alltid. Det finns ingen som är mer glad eller rolig som min bror ska ni veta. Han är min idol. Jag ser upp till han. Han är bäst.
Sen åkte vi till deras nya hus.. Och OJ så fint dom bor! Ett fint vitt hus på landet med en massa äppelträd. En mysig skog bakom huset. Samt hästar och kor som betar intill. Så otroligt mysigt.. Där kommer lilla Tilda få en underbar uppväxt.
Det har varit så mysigt att ha varit där och hälsat på. Ätit en massa god mat (inte så konstigt när bror är mästerkocken) och gosat på lilla Tilda Karlsson. Hon är så gooo! Och vädligt utvecklad för att bara var tre veckor gammal.
På söndagen så firade vi Anders som fyllde år med tårta och presenter. Tilda var finklädd i en liten rosa klänning dagren till ära. Och exhalterad när pappa Anders öppnade paket.
Anders fru Fredrikas mamma, bror och pappa var också med och firade. Så på kvällen åt vi alla grillat.. Och än en gång, min bror är mästerkocken himself. Fy farao vad gott!
Sen var jag och Sara tyvärr tvungen att hoppa på nattåget hem. Hade kunnat stanna kvar där för alltid.
Ni som älskar eran bror eller syster över allt annat och denne bor flera flera mil bort förstår hur jag känner.

Lite att göra?

Men ni kan ju klicka här sålänge jag är borta om ni har tråkigt.
Ciao!

BloggRegistret.se


SNYFT

Har precis kommit hem från en sväng på stan. Först gick jag och Sara och köpte presenter till Tilda och Anders (som fyller åt på söndag). Sen mötte vi upp Carina och Catarina för en kopp kaffe och en massa kramar. Snyft..
Kommer att sakna Carina.. Snyft. Men som sagt, det sista vi sa till varandra var "vi ses". There are no goodbyes.
Till nyår ses vi igen. En massa nya minnen och erfarenheter rikare! Men det känns vemodigt.. Såhär länge har vi aldrig varit ifrån varandra tidigare.
Men nu måste jag tänka positivt.
Ska ta mig något att äta, är utsvulten. Sen ska jag packa. Och sen bär det av söderut!

carina

Bilder från middagen

Den enda som fattades var det lilla blonda trollet Sara Hed. Men du Sara får istället läsa det fina kortet som vi skrev åt dig och Carina. Tack för att ni finns tjejer!

av
Carina, Catarina, jag och Nina





Stryker

Håller på och stryker högar med kläder nu. Efter en massa tvätt blir det ju en massa strykande.. Thats the equation.
Men det är ganska mysigt att stryka kläder.. I alla fall om man lyssnar på ljudböcker. Just nu lyssnar jag på I cirkelns mitt av Dan Brown (ni vet han DaVinci-snubben).
Igår hade vi tjejmiddag hemma hos Sara och Magnus. Det var jag, Sara, Catarina och Nina som hade ordnat en liten avskedsmiddag till Carina som åker till USA på fredag. Det var jättemysigt, vin och en massa gott plock och tända ljus. Imorgon ska vi försöka hinna med en avskedsfika på stan också och säga riktigt hejdå. Jag hatar att säga hejdå. Fast.. There are no goodbyes. Sen på kvällen så åker jag och Sara till vår bror och hans tillökade familj i form av en liten Tilda utanför Herrljunga. Ska bli så kul att träffa Anders, Fredrika och Tilda så ni anar inte! Längtar så mycket så att jag blir alldeles tårögd.. Så där blir vi några dagar. Ska bli skönt att komma iväg lite.

Dagens låt


Jason Mraz -  I'm yours

Idolposters

Jag kom att tänka på det här med idolposters här om natten. En utnött Nick Carter i gul svampfrisyr höll mig vaken mot min vilja. Själv hade jag ganska så många idolposters på väggen kring min vita våningssäng. De flesta på Nick Carter och Backstreet Boys. Och Leonardo DiCaprio sedan jag gråtandes åkte hem från filmen Titanic med mamma, pappa och syster.

Jag tänkte också på hur jag satte fast dessa myller av pojkspolingar på väggen. Inte med häftstift. Nä. Här skulle då ingen affisch förstöras med fyra hål. Häftmassa var mitt enda val. Som tillslut visade sig förstöra mina vackra bilder lika mycket ändå. Dom revs av i kanterna och fick fula avtryck på sig. Här togs då ingen hänsyn till de vita och rosa-mönstrade tapeterna. Att dom sen fick en massa fläckar, som såg ut som små välplacerade fettfläckar, var inget jag prioriterade då svampar, spikes och fjuniga mustascher kunde bli mitt nya tapetmönster.

Men tillslut ledsnade jag. Nick var helt plötsligt barnslig, Leonardo overklig och Backstreet Boys? Vilka döper sig till Backstreet boys? Men det var först efter, min syster (som låg i nederslaf i våningssängen), vaknade en kallsvettig natt som jag såg det hela från en annan vinkel. Åren var kring 1994. Fotbollen var stor och Tomas Brolin var den störst lysande stjärnan. Minst sagt, för Sara. Hon var kär i honom. Det var då Tomas fortfarande var ung och propotionelig. Ravelli var min idol. Och nej. Jag var inte kär i honom. Jag ville bara bli målvakt. Jaja. Sara hade i alla fall lyckats få tag på en affisch föreställande en svettig och uppspelt Tomas Brolin som hon så fint placerade i "taket" på våningssängen. Nu kunde hon somna tryggt och gott. Men så en natt vaknade hon och tittar vettskrämd på Tomas. Det föreställde inte den Tomas hon kände. Han var deformerad. Han var ett monster. Nästa morgon låg Tomas Brolin nerriven på golvet. Upp och ner. Kanske var det någon annan spelare som tittade upp mot mig där jag kikade ner från sängkanten och frågade mig själv vad som skett. Men jag behövde inte fråga. Det var slut nu. Sagan om Sara och Tomas existerade inte längre. Eller, den hade egentligen aldrig existerat. Som mig och Nick. Men nu var det definitivt slut. Det där tog eggen av våra affisch-förhållanden. Ganska så snart lyste väggen vit och fläckig igen. No more spunges.

 

brolin


Hej alla vänner

Gå in på den här sidan och rösta på mitt bidrag på topplistan om ni inte har något annat skoj för er.
Skulle vara supersnällt om jag fick en 5a!
Mitt bidrag heter "Knitting" och ser ut som nedan.. Snäääälla :)

image747

:(

Puh.
Det är inte kul att tvätta massa massa massa när det är klarblå himmel ute.
Håller på och rensar ut min byrå och mina garderober. Är inne på min åttonde maskin snart.. Och det är bara början.
Varför ska jag envisas med att ha så mycket kläder?

Som..

som sienna

Klänning: Jay Ahr från net-a-porter.com
Örhängen: Indiska
Jacka: från Topshop
Sjal: Ellos
Skor: Jill Stuart
Kuvertväska: Topshop

BloggRegistret.se



Vilka är Ni era busar..

Hej alla Ni som läser min blogg! Det är så att jag undrar alltid vilka ni är som läser min blogg så jag tycker det vore jätteskoj om ni kunde skriva någon rad till mig, behöver inte vara långt typ bara "hej" eller vad ni tycker om min blogg, varför ni läser den, vad som tilltalar er osv..
Anonymt eller inte, varesej jag känner er eller inte - skriv :)
Ni är ju rätt många, så någon kommentar borde jag ju få..

Och Ni som väljer att inte skriva (vilket jag helst vill att ni gör..) kan ju i alla fall klicka här nedan:

BloggRegistret.se

Underbart

Idag var det så himla fint väder så jag och syster begav oss till Andersön för att sola och bada. Hade så himla mysigt! Och så underbart vacker plats. Jag tog med mig frukost och åt på filten också.
Sen tog vi ett avsvalkande dopp i det blå och fångade små söta yngel i händerna.
Efter några timmar blev vi sugna på glass så då åkte vi tillbaka mot stan igen och köpte en glass i Valla för att sätta oss nere vid Storsjön. Mmm kaffeglass..
Tack syster för en mysig dag!

Ny profil

Jag gjorde en ny profil nyss. Det blev visst ingen av de ni fick rösta på tyvärr.. Hoppas att ni inte blir putt på mig för det. Positivt är ju att röstningssystemet fungerar utifall att jag vill pröva det flera gånger.
Den nya profilen handlar om att jag är en sucker för träd. Jag faller lätt för textilier eller tapeter med trädtryck. Så då kan ni ju haja vad uppspelt jag blev då
Cole & Son kom med deras trädtapeter! Jag tycker träd är vackra. Jag inspireras av naturen. Älskar också djur.. Därav den lilla söta ekorren. Klänningen står för att jag gillar kläder och pennan för att jag älskar att skriva. Och sen ska det föreställa blonda lilla jag med ett hjärta för kärlek.
Så. Nu fick ni det förklarat..
Vad tycker ni om den? Rösta på ja och nej - mätaren till höger.

skog ny

Som..

som keira

Skjorta: från H&M
Tote: Tomas Maier
Skor: från Golden goose
Leggings: Missoni
Nagellack: Essie från blush.se
Halsband: saksfifthavenue.com
Ring: av Karen Karch

BloggRegistret.se

Dagens låt

Ruby Soundclash - Apple song
Svider i hjärtat.

Uppkavlat

uppkavlat
Som Ashley Olsen x 2 och svenska modellen Mona för Topshop


BloggRegistret.se

Återvinning

korg
Dessa, gjorda av återvunnet tidningspapper, vill jag ha fylld med alla mina nagellack.
Kommer från Åhléns.

Som sagt..

b+k


Väska: från Topshop
Klänning: Topshop
Örhängen: från Lara Bohinc
Boots: också dom från Topshop

BloggRegistret.se

Boots + Klänning

k+b
Kiera, Sienna och systrarna Richards håller med

Tryck på den..

tryck här