Dagens låt


Britney Spears - Hot As Ice

Brittan

Dansar omkring och städar och lyssnar på Britney Spears nya album Blackout. Och jag är positivt överraskad.. Även om hon låter som en chipmunk ibland. Och jag har redan fått en favorit bland låtarna - Hot As Ice. Så det får faktiskt bli dagnes låt!



Mysig julkväll

Igår hade jag, Sara, Nina, Catarina och Anna-Karin en minijulkväll i kombination med firande av födelsedagsbarnet Cat hemma hos Sara. Vi tjuvtände första adventsljuset, drack glögg med pepparkakor och saffransbullar. Dippade grönsaker och drack massa julmust..
I present fick Catarina en slant till USA-resan samt en cool gossekatt vid namn Katarina the Cat från
Lagerhaus.. Så vi tyckte det liksom var passande att hon skulle få den. Den sötnosen blir hennes resesällskap till Staterna. Skönt att ha någon att prata med på planet, eller vad säger du Cat?
Tack för igår tjejor!

ca
Catarina och Anna-Karin


peppar
Syster aka Pepa gillar pepparkakor..

peppa

Har precis..

.. Kommit hem från en tripp till Umeå över dagen tillsammans med syster. Nu är jag sjukt trött. Bestämde mig för att köra hela vägen fram och tillbaka så att Sara kunde få slappna av och vila på sin lediga dag. Sjysst va?
Hittade en present till Cat också som fyller år.. Ja, faktiskt idag! Så den får hon imorgon.. Eller idag menar jag.
Flum flum.
Ah men godnatt då.

Dags att bojkotta idol

På fredag suger Idol. Daniel är inte med längre.. Och han var faktiskt min favorit. Jag ville aldrig att Roxanne skulle ta slut. Ja så var det faktiskt, jag bara njöt.
Det är nästan så att jag börjar bli lite småirriterad på Andreas, okej han har ju värsta rockstämman. Men faktiskt, jag skulle inte betala ett biljettpris för att se någon trampa vin. Kom igen och showa lite nu Andreas och skippa alla försök till bortförklaringar och undanflykter.
Men Daniel däremot. Oj oj vilken underhållare.


Smygpremiär

Var på smygpremiären av Oleary's nya lokaler igår. Stort och luftigt och fint. Ska bli spännande att se vad dom fått till av gamla Exx Lounge! Tydligen någon stor bild av Anna Nicole Smith vakandes över dansgolvet.. Som en exploderande och fin skyddsängel över Justin-moves och gumpa rumpa.
Farligt goda grejer bjöd dom på. Allt ifrån nachos till brieost.. Och sånt är farligt för figuren om man heter Johanna och är hungrig som en björn. Men va fan, man ska leva sunt och äta gott.

Over n out

ans
Skyddsängel

Todej

Har rännt runt lite på stan idag. Chattat lite med syster Kicks.
Och införskaffat Camilla Läckbergs debutroman
Isprinsessan.. Har länge varit sugen på att se vad hon har att ge.
Men nu ska jag äta paj.

Gospelsinger

Idoltajm. Är det någon mer än jag som har lagt märke till "Bamse" från serien Tre Kronor sjungandes bak i gospelkören?

Topplista: skönhet

fss

1: Den underbara krämen Day Wear Plus från Estée Lauder som
min syster introducerade för mig ligger helt klart på första plats. Ett plus i kanten för den fräsha doften av gurka. Mmmm...
2: Mascaran Projectionist, också den från Estée Lauder. Lite dyrare, men ack så bra. Skapar volym till fransarna. Ni som hängt med på min blogg har nog sett att jag också gillar Illusionist. Men nu är det alltså Projectionist som kniper silvret.
3: Silverschampot från Matrix har en cool lila färg och ger underbart resultat.
4: "Nakna" och fina läppar skapar jag med läppstiftet Bare från Makeup Store. Knepet för mig är att dutta på lite hudsalva från försvaret innan jag lägger på läppstiftet. Då blir det inte lika torrt och fnasigt, utan mjukt och mer fuktigt.
5: Min nyfunna vän Daisy från Marc Jacobs kommer såklart med på denna lista. Doften är en blandning av vanllj, jordgubb, grapefrukt, viol, jasmin och gardenia.

BloggRegistret.se



Fint halsband

klq
Anine Bing för King Love Queen

Hittade ett fint halsband från King Love Queen. En skyddsängel runt halsen.. En sån vill jag ge min syster för jag känner att jag är hennes skyddsängel. Vill ha en själv också för den delen.. Tycker om smycken som har betydelse. Och sen var det ju väldigt fint också.

Smells good

daisy

Marc Jacobs parfym Daisy luktar unberbart gott. Eller jag kanske ska säga att den doftar underbart. Ordet doftar har en mer positiv klang än luktar tycker jag.
Hälsade på en sväng hos Sara Kicks efter våran runda + kaffe på stan. (Sara köpte massa fint till Karlsson/Nordlöf - lägenheten... ojojoj så fina grejer).
Åter till parfymen.
Har alltid tyckt att flaskan var så otroligt söt med de där blommorna på korken, men aldrig luktat på den. Tills idag.. och jag blev helt såld! Kanske något för önskelistan till jul månne?
Och förresten, för alla er som antecknar, så hette min förra fisk Daisy. En liten orange/vit
slöjstjärt som en dag flöt upp till ytan. R.I.P.

Long time no seen

Känns som om jag har varit här förut. Alltså inte här på bloggen utan liksom samma gamla veva igen..
Fast bloggtorka är väl ett ganska så vanligt fenomen. Ja, jag har alltså varit sämst på att skriva och trixa med min blogg på senaste tiden.. Men det ska det bli ändring på. Undertiden kan ni lyssna på
den här.

Dagens låt


Fergie - Clumsy
Tycker låten är skön.


Dagens låt


Fergie - Big girls don't cry

Dom faller

Det snöar ute.
Så vackert snöflingorna faller ner.
Snart är det jul.

"I see an angel and a cat in a mask" - ADL

h

h3

h2

h4

Lite mer vimmelbilder

Bilder från Halloween

nj
Angel och svart oturkatt


tre
Nina, jag och Sara


tre1
Linus, Fredrik och Sara


tre2
Nina, jag och teletubbie from hell


baby
"Baby" och Nina


dricka
Drick, drick, drick!


howdy
Howdy..


dance
Out dancing..


jon
Vimmel

Mer bilder kommer sen..

Trött idag

Igår var det Halloweenfest som gällde för hela slanten. Mötte upp ängeln Nina på förfest dit också Sara kom och hälsade på en sväng. Och efter friska drinkar och läskiga apor så begav sig jag och Nina ner till Oleary's för en massa mer drinkar och dans dans dans. Kul att det kom så mycket folk och att så många var utklädda. Jag körde på en svart oturkatt. Återstår att se om jag bringade någon otur åt folk då..
Tack för en riktigt skoj kväll Nina! Bilder kommer inom kort.

Nu är självaste Fransson här och hälsar på igen. Hon blir här över helgen och just nu ligger hon och sussar på soffan. Ska också hoppa i säng är så tröööött.

jon
Jag och Nina