Andy Warhol

jos
Här har ni Sara och mig.
Är hembjuden till Magnus och Sara på en bit mat. Mumsigt!
Och så fick jag en mössa också..


Mysigt kök

kök
Mysigt kök från Ikea. Allt detta kommer att finnas i Tobias nya kök bland annat. Älskar verkligen bordet, så snyggt med de svarta benen. Och de svarta kantiga och klassiska stolarna passar perfekt till och bryter av mot de mjukt formade bordsbenen. Och ner från det höga taket hänger denna mysiga lampa. Har svårt att utelämna ordet "mysigt" då jag pratar och skriver om inredning.

Min vän Petra

petra
Najs Petra! Drag på Seven igår lär det ju ha varit... Miss you, snart blir det Dinners club.

Ska bli..

Ska bara meddela bland det bästa som har hänt mig: jag ska bli faster!
Min bror och hans fru ska få barn i sommar. Jag är hur glad som helst, går bara omkring och ler och skuttar. Jag har längtat efter detta väldigt länge.
Ska passa på att gratulera Saras pojkvän Magnus till morbrors titeln också!

Faster Johanna, ja det låter utmärkt.

Me want

armband
Dessa fina armband.

Me and Tobe

j o t
Jag och Tobias på Bygget under VM

Pekfingerring is da shit

ring
Som för Mischa Barton.

Me want

kuvert
Det här söta halsbandet. Ja, jag vet att Alla hjärtans dag är över för längesen. Men jag kan inte låta bli att tycka det är hur sött som helst. Ett kuvert med en liten metallplatta innuti där det står "I love you" på! Sött och personligt.

Bygget, Åre förra helgen

åre
Vimmel. Carina, Sara, Catta och jag själv

Nachos nu, Åre imorn

Imorgon drar jag till Åre och jobbar igen. Har lite inlämningsuppgifter all göra klart bara som egentligen ska vara innte på Måndag men eftersom jag är borta till Söndag så känns det skönt att göra klart dem tills ikväll.

Sitter förövrogt och bloggar på Saras nya bärbara datorn, en vit Macbook. Åh säger jag bara en sån vill jag också ha! Känner mig typ som Carrie i sex & the city.

Jag och Sara ska äta salami nachos. Ja, du hörde rätt! Nachos med salami och lite mer grejer på. Huuuur gott som helst. Det är min pojkvän Tobias som har kommit på det. Love it.

Hoppas att det inte blir för kallt i Åre nu då. Då får vi hoppa runt och göra vågen ofta tjejer! Sen kommer Carinas sambo Sara Hed upp på lördag och hänger med oss. Det blir trevligt det!

Nä nu ska jag ta och se till våra nachos.

Ny tjejblogg

Välkommen till min och mitt tjejgängs nya blogg som vi har tillsammans!

tjaboo.webblogg.se

Kommer självklart fortsätta skriva på denna med.
Men enjoy

10 min kvar

Åh nu börjar det bli klart. Rapporten ska vara inlämnad om 10 minuter.
Skulle behöva lite vatten. Har vätskebrist tror jag.
Sen ska jag hem och packa klart för Åre. Börjar jobba där klockan 19 ikväll. Blir att vimla runt på någon fest där tror jag. Kommer i alla fall att bo i Tegelfjäll. Eller har jag sagt det? Mycket i huvudet nu.
Aja skoj ska det bli!

Blä

Sjukt stressad

Projektets slutspurt

Ska tillbaka till skolan sen och göra klart projektet. Det är inte bara "projektet" utan "PROJEKTET"! Det ska vara klart imorgon. Men imorgon finns där ingen tid för då har vi lektion från 10 till 16 sen åker vi till Åre. Så ikväll gäller det. Jag ska fixa en ritning över några kugghjul i Solidworks. Ja, och bla bla bla.

Vi höres