Favvo kosmetik just nu

favvo kosmetik


ACOs läppcerat. Bäst av alla läppcerat enligt mig. Innehåller mjukgörande ämnen och vårdande vitamin E. Doftar svagt av vanilj.
Elizabeth Arden Eight Hour cream Skin Protectant. Grym att smeta på nariga ställen. Med andra ord, den fungerar överallt. Lindrar fjällning, rodnad och irritationer. Speciellt bra nu på vintern.
Vaseline Healthy hand & nail. Har aldrig använt en handkräm riktigt förrut. Den här är grym! Mina händer känns mjuka och silkeslena dagarna i ända.
Armani Code. Den här parfymen fastnade jag för då Alex hade med ett prov till Skiweek i Vemdalen. Så den väcker glada minnen vi hade i Vemdalen. Dofter är som bäst, enligt mig, då de skapar minnen. Denna har en något mörk och sexig doft med inslag av apelsin och ingefära, jasmin, exklusiva träslag och ett stänk av honung. För mig räcker det bara med en touch av denna innan utgång.

Vi och Åka skidor

Stackars lilla syster är sjuk igen. Så jag tar hand om henne. Snart tänkte jag koka lite te till henne.
Hoppas hon hinner friska till snart för på fredag så sticker jag, Sara, Carina och Catarina till Åre under praktiskt taget hela VM. Vi ska jobba med tidningen
Åka skidor och göra reklam för dem. Dela ut tidningar, hänga på jippon, gå ut och se allmänt glada friska och sunda ut. Allt är fixat plus att vi får betalt. Så det ser jag fram emot jätte mycket! Vi kommer bo i Åre någon stans, vart vet jag inte än.
Åh vad jag längtar!

Nu ska jag fixa lite te till Sara. Sen ska jag åka med Tobias till Mio och kolla en massa möbler till hans nya lägenhet. Älskar att kolla inredning och möbler. Jag är hans personliga inredare har han sagt.

åka skidor

Metallic shoes

metallic shoes
Metalliska färger på sneakers är hur snyggt som helst nu i vår!

MB för Keds

Jag längtar väldigt mycket till sommaren när jag ser Mischa Bartons reklambilder för Keds!

mb

mb2

mb3

Lucia fest. Igen

I fredags så var det fest som gällde. Närmare bestämt lucia fest. Nästan alla var där utom Jennie och Sanna. Sing star var uppriggat, skålar var fyllda med alltifrån Wherters till chips, glasen var fyllda med alltifrån vin till jello-shots (som inte hade stelnat än, men det gick ner, de gör det alltid). Malin var bäst på att sjunga. Man blev ju glad om man hamnade i samma lag som henne om man säger så. Och mindre glad när det stod Malin mot... Johanna. Attans. Haha. Men det var kul ändå!

Sen sjungde vi snaps/shotsvisor. Jag har aldrig varit bra på sådana. Men en kan jag och den förde jag vidare till mina luciaflickor. Och den tog dom med storm verkar det som. För sjung dom inte den i farstun i full håg med att lägga på läppglans, så sjöng dom den i taxin till stan. Eller varför inte på gågatan mot Seven, eller inne på Seven. De var himla skoj i alla fall!

Väl inne på Seven så dansade vi typ hela tiden. Tills vi blev trötta och satte oss ner en stund. Jag och Malin och Elin + "Michael Scofield". Ja, han var tydligen lik han, fast jag och Malin kunde sträcka oss till att näsan var lik. Och kanske de pliriga ögonen. Men, i alla fall, då kommer en kille fram till mig och vill dansa. Jag säger vänligt nej tack och att jag är trött. Men han ger sig inte. "Men du får en drink då". Eh nej tack jag sitter här med mina kompisar och tar det lugnt. "Jo men kom igen, du får en drink i baren". Som om jag skulle vilja dansa med dig bara för att jag får en drink typ. Sen kom han fram till mig igen när jag och Malin skulle hämta ut jackorna. "Kom jag vill dansa med dig". "Nej jag ska hämta ut min jacka" sa jag då. Då började han bli otrevlig och slet i min arm. "Men kom jag vill prata med dig!". Då drog jag åt mig Malin och sa att hon var min flickvän haha. "Nä hon blir så himla svartsjuk om jag pratar med andra" sa jag då. Sen rev han mig på armen när vi gick iväg. Trist när de går överstyr tycker jag.

Men annars så var det en grym kväll! Så tack Malin, Elin, Kajsa och Evelin om ni läser det här.

moi
Klänning kvällen till ära

sjunger
Jag och Evelin sjunger och fular oss

e o k
Elin och Kajsa. West side

gänget
Vimmel från Seven

girls
Malin har somnat på mig

tre
Vimmel från ostersund.cc

mike
Kände mig tvungen att ta med Scofield också

Solisar

solglasögon
mb

Skönaste solglasögonen som dessutom är unisex modell. Ray Bans Wayfarer.

Skiweek är slut

Nu är Skiweek 2007 till sin ända. Kom hem imorse efter att ha städat ur stugan och lastat in alla grejer i bilen och plockat upp Erika. Man ska inte ha klaustrofobi om man skulle ha suttit där hon satt i bilen.
Men det gick bra. Tror jag. Hon log och sa hej då när vi släppte av henne i alla fall. Haha.

Det har varit så himla skoj hela tiden. Längtar tillbaka lite faktiskt. Bodde ju med Sara, Carina och Alexandra i en stuga nära både lift och uteställe. Öppen spis hade vi också, fast tyvärr ingen ved.
Märkte inte ens att vi hade tv förrän någon dag hade gått. Men vi kollade inget på tv heller för den delen.

Vi klev upp och åkte i backarna. Det var sol de flesta dagarna vilket var bra då jag hade spegelglas på mina goggles. Sen gick vi hem eller på afterski, tog någon powernap, och svirade om för kvällens fester. Sen hem, äta korvmacka som nattamat och prata om kvällens bravader, sen hopp i säng för att samla nya krafter inför morgondagens downhill skiing. Fast sista kvällen så tog vi det lugnt hemma i stugan och bara mös och spelade spel.

Bilder kommer. Nu ska jag sova för imorn sätter en ny kurs igång.

Tändare



tändare

Cool tändare formad som en tändsticka att sätta brasan på fyr med.
dwell.co.uk

Skiweek

Håller på att packa för fullt. Carina och Alex kommer och plockar upp mig och Sara kl 15. Då bär det av mot Vemdalen och student skiweek. Vi har hyrt en stuga ända till torsdag. En tjejstuga. Det blir jag, Sara, Carina och Alex som kommer glida omkring i backarna och på afterski!

Ska bli så kul! Har sett fram emot de här länge.

2005-10-11

Jag minns Carinas 21-års dag 2005.

sara o jag
Sara och jag i kyrkparken

sara hoppar
Sara hoppar atletiskt och snyggt

c o jag hoppar
Carina och jag, vi bara hoppar

c presenter
C får paket

c + drinkpinne
C suger i sig drinkar

piska
Carina får en piska i present av killarna i klassen. Här Viktor och Janne

party
Är det fest så är det

på g till krog
På väg till krogen

idag

Tja.
Hade tentan i matte imorse.
Och sen satte vi igång med tenta pluggandet för försöksplaneringen vi har på fredag. Oj det kommer bli svårt att koppla av direkt efter den. Känns som att man ska börja plugga på ännu en. Iof är det mycket i skolan ändå, fast det får bli efter skiweek.
Just nu sitter jag i biblioteket på skolan och mina ögonlock arbetar emot min vilja att vara alert, vaken och ivrig att plugga hela kvällen lång. Och jag pallar bara inte en kopp kaffe till. Min tredje kopp för dagen brukar oftast ge mig illamående och rus i huvudet. Inte bra inte bra.
Oj nu kurrade magen också. Dags för middag snart va?
Carina sitter och försöker svara på frågor om sig själv utan att låta kliché-artad. Hon ska vara med i någon typ av receptbok för Mittuniversitetet.

Åh nu är jag sugen på att lägga mig på sofflocket, duka upp med tacos (och mycket avocadosås) och se tv eller bara sitta och snacka skit.

Nu fick jag besök...

Matte är skoj ibland

Idag var det skolan som gällde igen. Matten har flytit på okej. Men skulle ha behövt lite mer tid. As always. Åt lunch med Sara, Carina, Stefan och Catarina också. Trevligt! Och Catta hade en massa trevlig info ang Åre. Stefan fick se sin lookalike på min blogg också (Robin Williams). Han hade nog förväntat sig typ Brad Pitt eller nåt. Eller på sin höjd Robinson - Martin. Right in your face Stefan. Haha. Hoppas att du tar det bra i alla fall. Jag menar han är ju rolig och så sen värnar han ju om djuren.

carina
C Nässén kryper på bordet

jag
Jag leker fröken

Sara
Sara tycker det är jätte kul att plugga matte

Tjabatjena

Tjabatjena.
Sitter på skolan och pluggar matematik med Sara och Carina. Just nu kör vi substitution. Det går väl bra tror jag. Fast de är mycket. Som vanligt.
Nu ska vi käka lunch med våra lunchdejter Stefan och Catta. Trevligt! Catta ska ha "info möte" med oss ang VM i Åre. Spännande!

Dagens låt

Fat Joe feat. Lil Wayne - Make it rain

Så här ser vi ut när vi pluggar

pluggning seriös
Vi är väldigt flitiga vad gällande pluggandet. (Carina och Sara)

pluggning oseriös
Och ibland mindre

vi
Men oftast är jag och mina flickor nog seriösa med ett oseriöst inslag ibland.
Eller var det tvärtom? (Jag, Carina och Sara)

Plugg och plugg

Nu är första tentan avklarad. Känns: nja.
Får se hur det går. Sitter i datasalen nu i alla fall och ska göra en uppgift. Drygt att börja plugga direkt efter en tenta måste jag säga.
Ikväll ska jag till Tobias och mysa och äta middag. Ska bli skönt att koppla av lite.
Imorgon blir det middag tillsammans med luciagänget hemma hos luciamamman. Ska bli himla skoj att träffa tjejerna igen!

Dagens lookalike

sor
Robin Williams och Stefan Granqvist ser inte bara jag likheter mellan. Hoppas du tar det rätt Stefan..

Genast piggare

Nu är jag genast piggare. Tredje dagen i rad som Carinas kusin Stefan gör oss sällskap innan han drar tillbaka till Stockholm. Och det blir många skratt. Vi känner att Stefan är vårat manliga svar.
Aldrig pryd eller genant liksom.
Så av skratt blir man pigg. Nu är jag laddad för lite arbete.

So long

Zzz

Damn vad trött jag är. När får jag tillbaka orken?
Jag skulle lätt kunna somna på stengolvet i skolan. Utan problem.
Längtar till skiweek. Och till VM i Åre med Sara, Catta och Carina.
Längtar till helg. Fast det blir ingen riktig helg den här helgen heller. Tentor nästa vecka också.
Precis som på fredag.

Nu ska jag gå till skolan och dricka kaffe. En otroligt vanlig kombination dessa dagar.

Carinas planerade flöjtrevansch

skivor


Åh skivorna är underbara. Sitter och bara lyssnar och lyssnar på dem.
Satt en stund på skolan med Sara och Carina och pluggade nu på kvällen. Det gick bra.
Pratade lite om bröllop och sånt sen.
Sara "vill" att Carina ska spela flöjt på hennes bröllop. Ta revansch liksom. Det var nämligen så att jag och Sara tvingade med Carina i vårat flöjt framträdande på en skolavslutning på lågstadiet. Sommaren var på intåg. Alla barn var finklädda. Ivriga att börja sommarlovet. Föräldrarna var stolta och satt bänkade med kameror i största hugg. Där stod vi. Tre små flickor. Gömda bakom luggar och notstativ. Och så var den igång. Den blomstertid nu kommer. Eller kanske var det någon annan. Carina satte alla toner. Fast. Alla fel toner. Man kunde riktigt höra hundarna yla. Ni vet, som på film. Hon hade sin egen lilla melodi liksom. Hon måste ha freestylat. Hennes föräldrar vred på sig i kyrkbänken. Stackars lilla Carina.
Hon är verkligen värd en flöjtrevansch. Flickstackarn.

Haha. Jag kan inte låta bli att le till det minnet.


Bra dag

Idag så har det varit en skön dag. Bra början så här efter helgen. En helg som förövrigt innehöll en massa god mat. Och god dricka. Så god dricka att man stannar uppe alldeles för länge på lördags natten när man ska upp tidigt och plugga på söndagen. Ingen bra kombination.
Fick besök av Stefan, Carinas kusin, på förmiddagen idag. Han lärde oss en massa visa saker. Jag vet att han nu läser min blogg. Så - en mycket vis man den där Stefan. Haha.
Sen kom allas våran coola brud Catarina och gästade oss på lunchen. Alltid lika trevligt. Men idag var hon extra exalterad. Hon hoppade och skuttade fram till oss i matkön. Hon hade något riktigt kul att berätta för oss. Som också involverade oss. Men vad tänker jag inte avslöja för er än. Ja, jag vet, ni hatar mig nu..
Men det var sågot super skoj hon berättade! Så det ser jag fram emot!

Sen hade vi en lektion. Inget nämnvärt. Hoppar vidare  min berättelse och skonar er från tråkheter.
När jag kom hem så hade jag fått post. Och inte vilken post som helst - mina skivor jag beställt från USA! Woho som jag har längtat.

Ska snart iväg igen till skolan och plugga med brudarna. Får se om något kan toppa den här dagen.

Superhjältsfest

Tänkte jag skulle visa er lite bilder från Sports tech festen vi hade strax innan jul. Temat var superhjältar. Dock var jag och Carina inte utklädda för vi kom lite sent till festen. Men enjoy.


fluff o spindel
Fluff och en spindel
c o j
Carina och super hunden
cats
Två.. eller förlåt, en sexy catwoman
fjäril
En liten fjäril
d o b
Dr. död och Batman. Och taxibil
super alex
Super Alex
fluff c o j
Någon av fluffbröderna, Carina och jag

Wilma och Linnea

linnea o wilma
Wilma och Linnea sitter och målar på mitt golv

Varmt när det ska va kallt

Igår var jag på middag hemma hos Tobias halvsyster med familj. Det var jätte trevligt! God mat. Fint hus. Söt hund. Vi spelade Buzz till kaffet också. Det gick vägen om man säger så he he.
Innan jag gick dit så kom min kusin och hennes familj som bor i Stockholm och hälsade på här hemma. Dom hade varit i Åre på lovet. Hennes döttrar Wilma och Linnea har vuxit lite sen sist. Hur söta som helst!
Ikväll kommer Tobias och hans mamma samt hans styvfar hit hem på middag. Mycket middagar känns det som.

Nu ska jag på skolan och plugga lite försöksplanering med Sara och Carina. Vi lär nog va dom ända där känns det som. Men jag är trött. Har sovit jätte dåligt inatt. Mitt rum känns som om det är för varmt när jag vill ha kallt och för kallt när jag vill ha varmt.

But i guess thats life.

Systers blogg

Kika in på min tvillingsysters blogg och hälsa henne välkommen till bloggvärlden!

Godmorgon

godmorgon
Taget från Tobias fönster imorse

2007

Ja egentligen så borde jag väl dra en krönika på året 2006. Men de är jag alldeles för trött för nu. Så jag får väl ta det en annan gång.
Imorgon börjar skolan igen. Känns som om "jullovet" gick för fort. Man ser fram emot de så länge och så pfjuu är det förbi. Vad ska jag nu se fram emot? Det är länge till påsk och ännu längre till sommar.
Pratade med min bror idag. Jag saknar han! Han är rolig. Förhoppningsvis så kommer han med frugan upp till påsk. Men åh det är ju länge dit.
Jag får börja med att se fram emot skiweek. Några lediga dagar där i alla fall. Ska bli trevligt det. Värsta tjejstugan ska vi ha!

Tog en lång promenad idag också. I det sköna vädret. Äntligen lite snö. Kändes fräscht såhär efter all julmat och nyårsskumpa.

Nä nu ska jag sova. Imorgon blir det som sagt back to school. Träffa Carinadenfina. Och Saradenrara. Får se om Carina gjort det hon lovat nu under lovet. Tänker inte avslöja vad för er. Dum jag är va?

Sov gott
/Johannadengranna. Haha vad nördig jag är. Och alldeles för trött.