Kom ihåg

sista
BloggRegistret.se



Love it

sofif
Ääälskar Sofis val av kläder här

Carina håller mig uppdaterad

Fick sms av Carina tidigt imorse. Hon hade precis satt sig på "Torsk på Tallinn" - bussen. Frivilligt.
Busschauffören tryckte in filmen "Torsk på Tallinn". Han drev säkert med dom.
Har ni sett den
filmen? Det har jag. Och det har Carina..
Fick ett uppdaternade sms nyss. Såhär skriver flickstackarn:
"En man dansar just nu tryckare med en golfbag. Den här resan överträffar alla mina förväntningar.."

Mitt bidrag på stureplan.se

Var med och tävlade om att göra om och designa Champagnen Pommery's logga på stureplan.se. Och blev nominerad till finalen! Kolla in här och här för vimmelbilder från "Pommery Makeover" på Laroy. Coolt va?!

pommery
Min längst till höger med pussmunnen!

p2


Do the test

Är det ingen fler som vågar sig på mitt test? Tobias gjorde full pott såklart. Sen såg jag att Sara hade gjort testet, men var inloggad på mig så det stod Johanna K istället för hennes namn. Och ofta att jag gör mitt eget test..
Är det bara jag som är barnslig och tycker det är kul? Så gör
testet nu. Era fegisar.

Jorå jag kom precis efter dit. Massa polisbilar och ambulanser. Och mycket folk.
Varför ska folk hålla på och slåss?

Gör testet om Mig

Testriffic Quiz Your Friends

Create your own Friend Quiz here

Fotbollstrixaren

Ah då var man tillbaka efter en liten cykeltur.. Gick fortare än jag hade trott det skulle. Dessvärre förlorade Ope matchen. Men Tobias kämpade på som vanligt ändå! Han är min idol. Försökte få med något mål på film.. Men jag hann bara med jublet, och det är ju trots allt själva målet man vill se. Så jag lägger ut en liten film på bolltrixaren nr 13 Tobias Dreiman istället (som på filmen fixar hörna åt Ope).


Snart: lång cykeltur

Sara ringde - hon är på väg hem. Jippi!
Då ska vi sätta våra små rumpor på våra cyklar och cykla till Torvallen för att kolla på fotboll då
Ope och Tobias spelar mot Junsele (tror jag att det var). Dessutom har det spruckit upp på himmlen och solen tittar fram.
Vet inte riktigt hur långt det är härifrån till Torvallen, men det lär väl va upp mot en mil skulle jag tro. Skönt att blanda nytta med nöje.

Låg och kollade på några avsnitt av Grey's anatomy nyss. Snyft snyft.. Sorgliga avsnitt. Så känsloframkallande och bra.

Favorit mascara just nu

mascara
Max Factor MasterpieceMax

Bloggandes i Saras säng

trött

Apelsin svider

Det låter som om det har slutat att regna. Bra de. Då kan jag kanske ta en lite promenix senare.
Ligger fortfarande i sängen och kollar mail och bloggar. Åt en apelsin förrut. Skar mig i fingret. Det är inte bra, för då blir apelsinätandet ett enda långt svidande.

Är lite trött. Även fast vi la oss ganska tidigt igår. Hade dock svårt att somna. Dels var det så varmt och dels så brukar jag vanligtvis lägga mig flera timmar senare. När jag senare vaknade och kollade på klockan som visade 01.05.. Tänkte jag att såhär dags brukar jag vara vaken annars.
Sara levde jävel i sömnen också. Först sprattlade hon till i bena och sen låg hon och gnydde och pustade. Jag puttade lite försiktigt på henne då jag trodde hon hade drömt en mardröm. Sen på morgonen frågade hon mig om jag hade hört när hon skrattade inatt.
Ja skratt och skratt..

Det regnar

Blä det regnar. Hade ju tänkt att ta en frisk promenad i solen nu..
Oh well. Sara ska snart gå till jobbet och då kryper jag nog ner under täcket en stund till. Först kanske lite frukost och några sidor i boken jag läser (är på sluttampen med den nu.. Så att säga - den spännande upplösningen). Hm undra vilken bok jag ska läsa sen då?

Träffade Sara och Catarina igår kväll och gick på News och åt. Det blev en kräftstjärtspasta och ett glas vin. Himla trevlig den där jäntan Catarina! Alltid lika go och glad. Vi är så lika angående sunda värderingar. Det känns skönt.
Sen gick vi hem till Sara och jag hälsade på Tobias en stund mitt uppe i hans packande för Gotland.

Saknar Gotland


g

Lös tshirt: från Urban outfitters
Kjol: också från Urban outfitters
Väska: Chloé
Skor: Topshop
Örhängen som nitar: 88 fine jewelry

BloggRegistret.se

Myspys med syster

Ska snart träffa Sara. Kommer att bo hos henne i några dagar och ha syster-qualitytime. Magnus åker till Norge i några dagar med jobbet så då ville Sara att jag skulle komma till henne och rädda henne från alla spöken. Det sägs faktiskt att det spökar i samma hus som Sara, Magnus och Tobias bor. Huuu.. Får se om någon gammal tant besöker oss i natt.
Sen ska vi också möta upp Catarina som ville kika på Sara och Magnus lägenhet över en fika. Längesen man träffade henne, så det ska bli himla skoj!

På modet

iltv
 

tv

1: asos.com
2: asos.com
3: Urban outfitters
4: Kate Moss för Topshop

Klicka och rösta på mig :)



butt

Från mig

glad midsommar

Dagar kvar till Midsommar: 0

romantiskt

Klänning: Betsey Johnson
Handväska: Miu Miu
Armband: från Ben Amun
Skor: Topshop
Blomma: prästkrage

BloggRegistret.se



Dagar kvar till Midsommar: 1

regn

Kofta: 525 America
Topp: från Marni
Jeans-shorts: Urban Outfitters
Stövlar: Wellington boots
Örhängen: Dogeared Jewels & Gifts
Blomma: ringblomma, min favorit

BloggRegistret.se

Idag

som
Sara och mamma

vi
Sara, mamma och jag

Mina mamma..

.. Är en helt underbar människa. Jag älskar henne. Jag älskar mina pappa otroligt mycket också. Men just nu tänkte jag tillägna detta inlägg till min mamma. Att hon än en gång idag bevisar att hon har ett stort hjärta och inte skiljer på folk.

Jag mötte upp min mamma, som heter Agneta, på stan i det härliga vädret. Där kom hon och log och sken likt en andra sol i vårat universum. Vi spatserade vidare och mötte upp Sara för att kika i lite affärer. Mamma köpte två stycket blommhängare åt mig och ett fint tårtfat åt Sara. Sen köpte vi sallad på Take away och satte oss i solen vid Rådhuset. Efter vi hade ätit färdigt så såg vi en kille i typ 30-års åldern som kom närmre och kikade omkring oss. Han letade efter pantburkar. Många hade nog undvikit honom i den situationen, men mamma, min älskade mamma, sa vänligt att han gärna fick ta våra pantburkar som var urdruckna. Många hade nog sutiit tysta.
Efter att han hade gått och tackat oss så kom det en äldre man, en A-lagare mot oss. Och såklart började han att prata och slöddra om ditt och datt. Mest om sin dotter. Och sitt besök hos frälsningsarmén. Och om sin fru som tog livet av sig. Och som sagt, många låtsas som ingenting när en A-lagare går förbi. Liksom kikar åt motsatt håll. Eller reser sig upp och kilar raskt iväg. Men mamma, min älskade mamma, började prata med honom som om han var en gammal bekant. Inte avvisande. Inte snäsigt. Utan trevlig, varm och intresserad.

Det är min mamma. Hon skiljer inte på människor som är goda i sitt ursprung. Hon har ett stort och gott hjärta som hon gärna delar med sig av. Den andre mannen sa "vilka fina döttrar du har". "Tack" svarade mamma och log "jag vet". "Det är ditt fel att dom är så fina" sa han då och skrattade så han nästan la sig på backen. "Ja det hoppas jag" sa mamma och tittade på mig och Sara och log så varmt som bara hon kan.

Dagar kvar till Midsommar: 2

egans

Klänning: WD NY
Skor: från asos.com
Armband: R.J. Graziano
Solglasögon: Drylake
Blomma: ros

BloggRegistret.se



Stan nästa

Nu ska jag träffa mamma och Sara på stan för att kolla lite grejer. Ska bland annat köpa några hållare till blomkrukor för balkongräcket. Håller på och fixar min balkong nu med en massa blommor och mys. Ska lägga in en bild sen när det är alldeles klart så att ni får se
Blir nog också en bit mat sen på stan efter att vi har gått i affärer.

Favoritprylar just nu

prylar

Lampa: Skygarden från Flos
Matta: The Swedes för Kateha
Picknickbestick: Pandora design
Salt och peppar: Pepe and friends
Paraply: Lagerhaus
Porslin: från Marc Jacobs
BloggRegistret.se

Kanotbilder

Nu ska jag fika en apelsin. Är så sugen på en!
Undertiden kan ni ju kika på lite bilder hos
Johanna Lisspers från den omtalade kanotpaddlingen jag var med på hihi.
Den första bilden är precis innan jag, Carina och Sara H sugs ut mot kraftverket... Huuu.

Dagar kvar till Midsommar: 3

spo


Skor: Dries van noten
Klänning: Kate Moss för Topshop
Parkas: Topshop
Armband: Peruvian Connection
Blomma: Solros

BloggRegistret.se


Midsommar

Nedräkningen till Midsommar har börjat. Kommer det att regna eller kommer solen att stråla? Blir det jorsguddstårta och skippar jag sillen i år igen?
Midsommar är magi för mig. Att som liten vandra hagar ut och hagar in för att plocka sju sorters blommor. Dom sju mest perfekta blommorna. Och oj, vad jag kände mig nöjd då den sjunde gjorde buketten fullkomlig. Äntligen skulle jag få se hur min framtida drömprins skulle se ut. Var han blond? Var han mörkhårig? Lång eller kort?
Över ängarna sprang jag hem (till lantstället), barfota i det svala midnattsgräset. Fort fort in till sovrummet för att stoppa in den lilla buketten under kudden med mina små fingrar. Och även om John Blund var den näste jag mötte så visste jag att han var då inte min drömprins.
Det var magi. Det är magi. Även nu när jag är äldre ser jag alltid till att plocka det där sju blommsorterna. Drömprinsen behöver jag inte drömma om längre för han finns redan, nu är det är magin jag vill addera genom att plocka dessa blommor.

Idag och kommande dagar fram till Midsommar så tänkte jag bjuda på ett kollage varje dag med olika Midsommar-outfits. För det här med vad man ska ha på sig på Midsommar känns ju också lite speciellt.
Nästan lite magiskt.

image667

Tryck där

td

BloggRegistret.se
td2


Fixade gaddar

alessandra

Modellen Alessandra Ambrosio har fixat sin fasad. Måste säga att jag gillade henne tidigare och mer personliga tänder mer. Nu ser hon mest bara för perfekt ut liksom. Och för perfekt betyder för mig opersonligt.
Men om man lider utav det och kan få kronisk huvudvärk, så visst. Jag har själv fixat mina tänder och har haft tandställning i typ två år. Om jag inte hade gjort det så hade jag haft ont i huvudet mer eller mindre varje dag. Så det är jag glad för. Sen blev ju resultatet inget jag deppar över heller.. Ett plus i kanten liksom. Tänker dock inte lägga ut några before and after bilder på mig.

Svenska modeller för sommarfrisyrer

hår

Mat?

Måste göra något att äta denna lördagskväll. Fast jag vet inte vad.. Har inte ätit sen klockan 8 imorse men jag är ändå inte hungrig. (Eller iof jag drack en blåbärssmoothie vid 12). Och på lördagar vill man ju lyxa till det lite. Ska höra med Sara vad hon har lust att äta.
Jobbigt när man inte vet vad man är sugen på.. Helt klart ett I-lands problem. Och det stör mig.

BloggRegistret.se

Chiquita bandana

bandana



Jag i bandana från Vero Moda

Varför ska tulpanen som nyss varit frö, ut i solens strålar vissna och dö?


tulpan

vissna

Inspiration StockholmStreetStyle

insp



Bilder från StockholmStreetStyle

Äntligen nåt nytt

Måste vara något nytt inlägg på min sida nu. Börjar bli less på att se "dagens lookalike" hela tiden då jag kollar in min egen sida! Anar att ni trogna läsare också börjat ledsna..

Gick i alla fall på en promenad med Sara idag upp i skogen. Älskar skogen. Cant live without it. Skulle haft med kameran så ni hade fått sett hur vackert det var där idag. Bland all midsommarblomster och ormbunkar, och Sara i sin eviga blommning.

Ja, nu slapp vi se Alex och Ricky hela tiden.
image651

BloggRegistret.se





Dagens lookalike

aor
Alex Schulman och Ricky Martin



Lost

Har kikat Lost med Sara och mamma nu (hon hann allt hem den lilla rackaren). Det var mys.. Åt jordgubbar och mörk choklad med mint och apelsinsmak till. Mmmm.
Men jobbigt att seriestarten för nästa Lost är våren 2008(!). Alla ni som inte såg avsnittet läs inte följande 5 rader:
Lite skumt hur Charlie dog dock.. Om jag hade varit han hade jag definitivt hunnit ut genom dörren och stängt igen den från andra sidan och på så sätt överlevt eller så hade jag låtit rummet vattenfyllas och sen simmat ut genom det sönderkrachade fönstret. Hallå, man har väl sett tillräckligt många actionfilmer för att snappa upp hur man överlever vattenfyllda rum. Men man vet ju inte om han dog iof. Jaa, för det får jag veta till våren 2008 god damn it!

Nu är Sara hemma och jag håller på och plockar med tvätten. Ska snart krypa ner i sängen tror jag och plöja lite Elle. En av mina favorit sysslor - plöja magasin. Skulle vilja prenumerera på alla som går att prenumerera på om det så gick. Eller kanske inte alla, men dom jag tycker är bra. Älskar när det dimper ner ett nytt magasin innanför dörren. Nytt och glossigt och ovikt.

gott

elle

2007 års sommarpratare!

Här är sommarpratarna för denna sommar på P1.
Mysigt att ligga och lyssna på tycker jag.
Ser mest fram emot dessa: Ulf Lundell, Jessika Gedin, Filip & Fredrik, Anja Pärson, Michael Nyqvist, Camilla Läckberg, Guilla von Platen, Peter Settman, Mia Törnblom, Martin Kellerman, Salem Al Fakir, Magdalena Graaf, Lena Olin, Gustaf Skarsgård, Renata Chlumska och Howlin' Pelle Almqvist.

Nu: koka mig en kopp kaffe. Och jag har bestämt att det ska bli en jäklans god kaffekopp också.. Fan vad jag låter som en pensionär. Kaffe och P1.

BloggRegistret.se

Tonight

Det blev allt en potatis och purjolökssoppa med en lite salladskompott bredvid. Mums mums.
Ikväll ska jag sitta bänkad framför de sista avsnitten av Lost. Har varit dålig på att följa Lost.. Bara kikat lite då och då.
Men ikväll blir det! Ska dessutom spela in avsnitten till min kära, och förövrigt Lost-tokiga, mor som är ute på resaturang med jobbet ikväll.
Kanske lite popcorn till det.
Efter det så kommer jag nog att plocka upp min deckare som jag läser. Mys mys.

Middagstips?

Måste få i mig nått i magen. Sitter och klurar på vad jag ska laga för något lätt. Alltså inte värsta gourmemiddagen..
Något förslag? Hörde att Sara skulle laga kräftstjärtssoppa med Magnus. Ååh vad gott. Fast det är ju inte så kul att laga något sånt själv och sitta och sörpla i ett hörn. Nä, jag får fortsätta kika omkring på
tasteline för att få inspiration...
Pestoböner, är det gott?

Man kan ju undra hur jag ser ut i olika skepnader

trans

Tvättdag

Är hemma och har tvättdag idag. Tog en powerwalk bort mot Krokom undertiden första tvätten skulle bli klar. Perfekt och komma hem till klar tvätt redo att hänga upp. Nu ska jag ta ett stort glas vatten och sen äta frulle på balkongen.
Men först: snyta mig. Jag blir alltid så himla snorig då jag är ute och går. Ja jag vet, to much information!

Snacka serbiska?

I en bilfärd mot lantstället. Vi börjar nynna försiktigt på Serbiens låt Molitva som vann Eurovision Song Contest.. och plötsligt brister Sara ut i en stark och dramatisk refräng.

Sara: MOOOOLITVA kajucha memmoji mossa majje MOOOOLIIIITVA desuritischa mo imatvoje...
Jag: kan du den låten??
Sara: nä vafan tror du..


Massa egobilder (gamla som nya)


















Click it

BloggRegistret.se
image569



Säga vad man vill om..

ernst
..Ernst och hans nakna fötter. Men jag gillar han i alla fall. Och jag kommer sitta bänkad framför teven klockan 20.00 ikväll sådeså! Han är lika sommrig för mig som en ja... En midsommarståg skulle väl va att ta i. Men en blomma i en midsommarstång! De är sommrigt de.
Ekvationen är enkel..
ekvation




Jobb + sallad vid vattnet

Annars så hade jag ju mina första egna patienter idag. Det var himla spännande. Jag menar, man jobbar ju ändå med människor som har känslor och känsel.. Man vill ju att de ska bli så bra som möjligt. Och det blev det!
Det gick faktiskt jätte bra. Gjorde tom ett celltest på en av kvinnorna som jag lärde mig tio minuter innan behandlingen. Så mysig miljö på jobbet också. Alla är så trevliga.
När jag hade slutat så kikade jag lite på stan också. Sen köpte jag en sallad och gick ner till Storsjön för att äta den. Sen låg jag och läste lite i gräset. En deckare - som gjord för sommaren!
läser

Efter mitt lilla mys så mötte jag upp Sara när hon hade slutat sitt jobb så kollade vi lite mer på stan. Kollade i lite inredningsbutiker för att få lite inspiration + att vi gick på loppis. Hittade en massa fint på Moa's skafferi, som häftiga snapsglas, söta cykelkorgar, urgullig sparnalle och en skön fruktkorg.



Sjysst outfit

hm
Outfit från H&M

Tyvärr var den gråa koftan slut i min storlek när jag skulle lägga beslag på den så det fick bli en vit istället. Inte fy skam det heller..

Mys i lantstället

Kom hem från lantstället i Fyrås idag. Jag och syster åkte dit till mor och far igår för att mysa. Efter att Sara hade slutat jobbet så plockade jag upp henne och vi åkte dit. Så himla mys! Vi grillade och åt ute i solen på baksidan. Tomten har ju blivit så himla stor nu när vi köpte torpet som står bakom vårat "riktiga" hus. Härligt att kunna röra sig fritt. Kolla gärna in bilder på min systers blogg från allt mys där.
Och såklart blev det ju jordgubbar med mjölk till efterrätt.. Mmm.
Sen satt vi ute och snackade ända till solen gick ner och alla mygg blev tokiga.
Dagen efter så njöt vi av det fina vädret och Sara tvättade en kökssoffa som hon och Magnus ska ta till deras lägenhet. Och mellan varven så sprutade hon och pappa ner mig med vatten.. Morr.

Det gör ont i magen varje gång jag puttrar iväg och ser huset i backspegeln. Hatar verkligen att åka därifrån. Det känns som mitt ända riktiga hem. Jag har ju flyttat några gånger i mitt liv, men Fyrås har alltid funnits med. Saknar bara att kunna vinka till farfar på trappen när man åker därifrån. Eller spela teater (Rödluvan och vargen) för farmor om och om igen.. Bara för att få en massa nytt fika i Rödluvans korg hela tiden hihi. Eller leta spindlar med farfar i buskarna. Eller farmors skorper. Eller.. Ja, även fast dom inte lever så vet jag att dom finns där på ett eller annat sätt som jag inte kan förklara för er här och nu.

Schools out


park









Kottis

Har jobbat hela dagen idag. Sen åtta imorse. På måndag så börjar jag ta mina "egna" kunder. Det ska bli kul! Så nu kan ni boka upp er på Johanna för att få lite LPG hehe. Efter jag jag hade slutat så gick jag på H&M och köpte en massa fint och sommrigtför det jag fick i examenspresent av min faster och hennes man (mina gudfädrar).

Kolla vad som kom sniffandes på min gräsmatta imorse då! Huuuur sött som helst.. älskar små kottisar!
Ni får hålla huvudet på sniskan första delen på filmen.

Korkar upp



Min klass i Sports tech korkar upp efter att ha gått ut från skolan för sista gången..

Klicka





BloggRegistret.se
image569




Maskiningenjör

Hemkommen från gallej! Schools out.
Nu är jag maskiningenjör. Fatta, lilla blonda jag är maskiningenjör. Nä.. Jag kan knappt förstå det själv. Har pluggat i 15 och ett halvt år nu. Det räcker med skolbänk för min del nu. Som det känns nu i alla fall. Man vet ju aldrig vad framtiden har att utvisa.

Kommer lägga upp bilder fimorgon från kvällens examensmiddag på
Arctura som slutade upp med dans på Seven.

Kan dock bjuda på skönaste kommentaren för kvällen. Den kom från våran lärare Micke till klasskamraten Viktor som gick och drack ur en en stor petflaska med egenblandat: "Varför har Viktor kissat i en flaska?".

Imorgon sker det

Sitter och klurar på vad jag ska säga imorgon på redovisningen. Uuuuusch vad nervös man ska bli då. Skulle behöva en flaska vin innan. Fast då skulle jag nog bara slöddra med blåa tänder = underkänt.
Äh, det får bli som det blir. Huvudsaken att vi får redovisa. Det betyder ju att rapporten blev godkänd. Wiho!
Jag och Sara ska redovisa precis innan lunch med. Yes, då lär ju alla bara sitta och längta efter mat. Fast iof då kanske dom inte tänker på om jag skulle svimma, spy eller börja prata baklänges. Alltid nått!

Bra början på dagen

Hade inget speciellt flyt imorse innan jag skulle gå till skolan. Började med att skriva ut exjobbet så att jag skulle kunna ha det och läsa.. Men nä, då får skrivaren spunk. Såklart! Matade ut en massa blad med konstiga figurer på. Och även fast jag stängde av den och satte på den igen.. (ni vet mitt i alla iver - off off of! ) så fortsatte den ändå att skriva ut en massa papper ända tills pappret var slut. Varför händer alltid sånt när man har bråttom?

Solen skiner ju ute så jag skulle dra på min mina glajjor och traska iväg i rask takt till skolan.. Vad händer då? Jo, dom går sönder! Och som om inte det var nog så spiller jag kaffe på min vita skjortklänning när jag väl har kommit till skolan. Whyyyy!

Oh well, nu sitter jag i alla fall och klurar på en redovisning tillsammans med Sara för examensarbetet imorgon. Plus en opponering. Usch, jag är lite nervös för redovisningen..

Ps, jag har fått skavsår också.

Klassfest + paddlat kanot

I helgen så har jag hjälpt Sara och Magnus och bärt lite grejer upp för deras oändligt långa trapp.
Igår så var det grillning och klassfest hos grabbarna på södra grön. Snart skiljs vi ju åt i klassen.. Det känns trist.
Men det var jätte trevligt igår, speciellt då jag, Sara, Carina, Sara H, Alex och Johanna satt på filtar ute i gräset och snackade skit och tog lite roliga bilder. Vi bestämde oss för att dra till Lit och paddla kanot idag. Sagt och gjort. Så idag har vi paddlad längt Hårkan ner mot Indalsälven. Vi gick iland på en rastplats där vi grillade korv och låg och solade. Så himla skönt! Fast det höll ju på att sluta olyckligt precis när vi hade satt ner kanoten i vattnet nedanför kraftverket. Jag, Sara H och Carina började paddla.. Men vi sögs mot kraftverket med en himla fart bland alla stora vågor. Jag tänkte, det gäller inte att ramla i här. Men jag förberedde mig för det på håret att kanoten inte välte.. Hade inte varit kul att hamna i vattnet och sugas mot kraftverket. Sen när Sara, Alex och Johanna hade satt i sin kanot och Alex satt sig på plats så tippade dom i henne i vattnet. Braaa början! Men sen gick det i alla fall som smör.
Himla mys och bara glida med strömmen i Hårkan och njuta av fågelkvittret. Åkte också förbi en plats där jag brukar fiska ofta. Det är roligt att paddla kanot.. Det har man gjort mycket i sina dar.

Så nu är jag en aning solbränd och mör i kroppen. Kommer nog kännas imorgon.
Och imorgon så blir det jobb och plugg.
Men nu: glass.

Om mig

om


Lite rolig lista som jag hittade hos Fröken Evans.

Spring i trappor

Hjälpte som sagt Sara och Magnus att flytta igår. Mycket spring i trappor.. Mina ben känns alldeles möra idag.
Dom har en sån himla fin lägenhet så det finns inte! En sån lägenhet skulle man slå till på bara genom att ha fått en beskrivning, utan att ens ha sett den. Jag är så glad för deras skull. Himla gulligt av Tobias att ge dom chansen.. och sen komma med flyttmat i form av en smörgåstårta, godis och cola.
Dom kommer verkligen få det supermys där.
Den ligger precis vid Österäng vilket såklart gör sig extra tydligt nu i studenttider då dom har fest där typ var och varannan natt. Men vad gör det.. När man har världens finaste fönster! Dom har ett jättestort fönster i vardagsrummet.. I värsta New York - stil. Jag har redan hittat min favoritplats i det fönstret. Antingen kan man sitta i det och titta ut mot fjällen och Storsjön (kan tänka mig att Magnus vill sitta där då han längtar efter att åka skidor) eller så kan man sitta och titta på den härliga grönskan i Österängsparken. Ååh, så fint.

För varma dagar

outfit
Solglasögon, topp, shorts och sandaler:
från Top shop
Nagellack : Make up store
Armband: One of a kind



Klä upp och klä ner

m

Klä upp och klä ner din klänning som Mischa Barton.
Lätt gjort med en skinnjacka och ett par skor med lägre klackar.

Så fixar man sommar inomhus

Håller på att hjälpa Sara att packa ihop alla hennes kläder. Högar efter högar blir det.. Kanske inte den roligaste sysslan när himmlen här helt molnfri. Men men. Jag har satt på Gyllene tider på hög volym. Och då får jag i alla fall in lite sommar till mig med!

Vilken bok är du?


You're The Lion, the Witch and the Wardrobe!
by C.S. Lewis
You were just looking for some decent clothes when everything changed quite dramatically. For the better or for the worse, it is still hard to tell. Now it seems like winter will never end and you feel cursed. Soon there will be an epic struggle between two forces in your life and you are very concerned about a betrayal that could turn the balance. If this makes it sound like you're re-enacting Christian theological events, that may or may not be coincidence. When in doubt, put your trust in zoo animals.
Take the
Book Quiz at the Blue Pyramid.


Fotbollsbilder

laget
Lag String-Emil

fotb
Jag, vår maskot Sara Hed och syster Sara

Voodolls

voodolls

Hittade den
här sajten för längesen. Man kan köpa små voodolls som hjälper dig med olika saker i livet. Allt ifrån kärlek och passion till framgång och självförstroende. Hur söta som helst. Kan fästas på sin mobil eller som nyckelring. Eller bara placera på en hylla..


Jag kom etta :)

bt2


Himla skoj, 141 röster! Vill gratulera till Fröken Evans för hennes andra plats också :)