Hemma igen, dags för powerwalk

Har precis kommit hem från skolan. Blev typ ingen riktig lektion idag, bara utvärdering av kursen. Så då var det bara att knata hem igen. Hann med att sitta lite framför datorn innan och stryka under det viktigaste inför DVP2-tentan. Ja, för jag har faktiskt två tentar framför mig eftersom jag läser två kurser parallellt hela tiden. Den andra tentan är bara två dagar efter den första, så direkt efter jag lämnat in min första så är det bara till att ställa om hjärnan för nästa. Lite drygt, eller inte lite utan mycket drygt.
Nu tänkte jag ta en liten powerwalk innan pluggandet sätter igång. Efter det ta en dusch och sen blir det på med läsglasögonen.
Love from me!

Nu säger jag godnatt

.. och tack för idag!
Ligger och läser på för Mättekniktentan. Idag har det bara varit läsa läsa läsa. Men nu ska jag lägga mig, annars har jag inga krafter att läsa för imorgon. Åh och jag som vill läsa deckare! Men sånt måste jag lägga åt sidan dessa tentastunder. Annars får jag dålig samvete och undrar varför jag inte läser studielektyren istället. Och så får jag dåligt samvete för att jag inte tränat tillräckligt på sistone. Allt detta "dåligt samvete". Men en promenad hann jag med idag, skönt var det. Fast vädret är ju kasst. Ser ut att fortsätta va kasst en tid framöver.
Heter det inte "sol ute, sol inne, sol i hjärta, sol i sinne"? Jo det gör det, så ge mig lite sol!
Aja. Lektion imorgon klockan 10.15.. och för en gångs skull i G-huset. Äntligen! G-huset är mycket skönare att va i, man kan kila till fiket på rasten och dricka en kaffe om man har lust. Kaffe är bra i tentastunder. Kaffe är inte bra, men koffein är bra för mig just nu.
Klockan slår snart spöktimme och jag måste krypa ned.
Syns och hörs och läses och.. ja allt sånt där.

Dagens lookalike

Ingen kan komma och säga nåt annat. Den ända lookaliken till Brigitte Bardot är Claudia Schiffer!
lookalike + brigitte o claudia

Rapport från Cannes - missarna

Och så dyker det ju alltid upp missar på den röda mattan. I det här fallet hittade jag Omar Harfouch's pingla till vänster, det känns helt enkelt inte gala över henne på den bilden. Mer av en strandklänning kanske?

I mitten har vi Claudia Schiffer till trots hennes söta vita träff. En svart bylsig klänning kunde inte annat en bli hennes sämsta val.

Ursula Andress. Nä, bara nää.

Och så Amira Casar. Okej marint är snyggt, ankare och så.. men det där blev för mycket på för lite plagg. Dessutom ser hon inte riktigt bekväm ut i utstyrseln.

Men vem är jag att dömma vad som är miss och träff? Jag säger bara vad jag tycker är fint och inte.


cannes + missar


cannes + miss


Rapport från Cannes 2

En annan som fick till en träff var Claudia Schiffer i en söt liten vit klänning från Dolce & Gabbana. Fast väskan kunde hon ha skippat eller tänkt till en extra gång över. Fin var den, men passade dock inte in i bilden..
Cannes + claudia schiffer(träff)

Rapport från Cannes

Alltid kul att kolla in allas klänningar och utstyrslar på galor, och då speciellt från Cannes.
Den som klädde sig överlägset finat var Penelope Cruz. Allt hon satte på sig - träff efter träff. Min favorit var helt klart den röda klänningen, den passade henne bäst.

cannes + penelope cruz

cannes + penelope cruz3
cannes + penelope cruz2

Nytt från Lancôme

Juicy Gelée heter dom nya söta lipglossen från Lancôme. Sju olika nyanser som är härligt juicy och har väldigt precisa dofter. Sött att ha med sig i väskan och glossa till läpparna en sommarnatt när du är på ditt bästa partyhumör.

juicy gelée


Haha

http://video.feber.se/2006/05/sagan_om_de_ban.html
Man har lite sjuk humor.

Dagens låt

"Tornero, tornero"
En skön dansant låt som Mihai Traistariu från Rumänien tävlade med i Eurovision Song Contest.
Sätt på när du dammsuger eller dansar långt ut i sommarnattens timmar.

Barcelona - sammanfattningen

Dags att sammanfatt kort min Barcelonaresa som jag lovade

Alltså den 4 Maj så åkte jag och älsklingen ner till den vackra staden Barcelona för att fira Klas födelsedag. När vi kom ned så gick vi direkt till en fiskrestaurang, Posit, och åt. Maten blev mindre lyckad där kan man säga. Men men, vi var ju i gott sällskap.

Vi bodde på ett mysigt hotell som hette Marina Barcelona. Frukostbuffén var den värsta jag har ätit. Och då menar jag värsta som något positivt. Det var hela väggar med allt man kunde tänka sig. Även champagne kunde man ta om man kände för det. Jag fastnade för dom färska ananas bitarna.

Första dagen besökte vi en fin och mysig park och gick sedan vidare mot city för att kolla affärer.

När vi vaknade på morgonen på Lördag så visste vi alla att ikväll så skulle vi vara med om något historiskt. Jag kommer dit sen. Först gick vi lite på stan och åt lunch sen åkte vi tillbaka till hotellet och gjorde iordning oss. Sen var vi påväg, påväg mot Nou Camp! Efter ett litet missöde i tunnelbanan då vi "tappade" bort Kent, som förövrigt hade alla biljetter så var vi framme vid den S T O R A arenan. Upp emot 100 000 åskådare får plats där. 100 000! Jag var 1 av dom. Sen var det avspark mellan FC Barcelona och Espanyol. Henke Larssons sista hemma match i Barcelonas färger. Det var så coolt att se Henke och Ronaldinho. Bara uppvärmningen var grym. Barcelona vann såklart och jublet var öronbedövande!

Kolla in länken och känn pulsen: www.youtube.com/watch?v=hkxMrXzcelU

FC barcelona
Dagen efter så kollade vi in La Sagrada Familia, Antoni Gaudi’s mest kända verk. Mäktigt är ordet. Fast jag ville ända upp i tornet men det var så himla lång kö. Sen gick vi in mot stan och såg ett annat verk av han, Casa Mila eller La Pedrera som hade ett riktigt häftigt tak med olika skulpturer. Och balkonräckena var ju väldigt annorlunda och coola. Vilken härlig skapare han var. Har aldrig sett något liknande. Hans inspiration hämtad från naturen är helt underbar att se på. Vi kollade också in Gaudi’s Casa Batllo. Jag är otroligt imponerad av hans verk!

Gaudi
Dagen efter var det shopping, shopping och åter shopping som gällde. Jag skrev tidigare i ett inlägg vad som köptes, så ni får kolla in det. Sen låg vi uppe vid poolen och solade. På kvällen så gick vi på en flamencorestaurang med buffé.

Vi trodde ju innan att vi inte skulle få så fint väder. Men hela tiden så var det gassande sol och 30 grader, så det var ju skönt. Dagen efter åkte vi hem till Sverige. Som förövrigt också hade haft fint väder!

Åh vad jag saknar Barcelona!


Hög midja

Som dom flesta känner till så letar sig midjan i jeans och byxor uppåt uppåt. Ett mode, som kan va svårt att ta sig till. Vissa känner kanske inte att det passa ens figur osv. Det här är väl ett mode som måste ligga och gro i alla ett tag, så kanske det fastnar tillslut. Här har ialla fall Ashley Olsen och Jessica Alba annamat den höga midjan på mer "slappa" byxor. Ett par lite längre byxor och höga klackar gömda under får dina ben att se längre ut än vad de är.
Nä nu ska jag nog ta och parta lite. Ciao, ciao.
hög midja

Dagens

Plats: skolan, mestadels. Sen lunch på Potatisbaren med Tobias.

Gjort: mixtrat med båt i Rhino.

Planer för resten av dagen: det blir fest, fest, fest. Ska på Vårfestivalen och njuta av Resedas låtar.

Tankar: alltså, Carinas pappa och Brian Dennehy måste vara tvillingar särade vid födseln.

Bäst: den goda lunchen och det goda sällskapet.

Skratt:
min, Sara och Carinas små hyss på skolan.

Sämst:
vädret! Hoppas förgäves på sol till ikväll...

Godast: lunchen än en gång och förmodligen vinet ikväll.

Lyssnar på: nada

Klädsel: ikväll blir det nog ett par stuprör, ballerina, off-white-knyttröja, guldkedja runt handleden och korallfärgat nagellack.

Fet guldkedja som armband

Gör som Mary-Kate Olsen och sätt en fet guldkedja runt handleden. Snyggt som bara tusan. Finns fina varianter på Glitter.
Det ska jag nog ha på Vårfestivalen ikväll..
mary-kate + guldkedja

Åsa hjärta Niklas

Snygga sommriga armband från dom svenska smyckesdesignerna Åsa och Niklas.
En bunt härliga armband och halsband (berlocker). Skulle väldigt gärna kunna tänka mig att äga några av dessa.
åsahjärtaniklas + halsband
åsahjärtaniklas + armband

Dagens lookalike 2

Brian Dennehy och Carinas far Jan-Olov. Det här kallar vi sjukt likt!
brian
janne

Dagens lookalike

Min syster Sara och Jambas Nessie. Lite internt.
Nessie = Sara

Fina saker

Härligt blommiga vaser och cool flaskkork föreställande ett rådjur.
Prylar och inredning mmm mumma!
inredning2

Manligt mode

Nu lite manligt mode.
Trenchen är ju hetare än det mesta just nu. Kanske lite svår att ta till sig för de flesta, precis som hög midja på jeansen. Man känner sig skum som en detektiv eller S k u m som en blottare. Men snyggt är det om man bär upp den rätt. Fina finns hos
Tiger. Snyggt är det också med läderjacka.
manligt mode + trench
Sen är det pilotsolglasögon som gäller, allmänt stora solisar är snyggt. Diesel har snygga. Vita sneakers, som dom här från Vans. Precis sådana som min pojkvän har. Bra köp älskling! Smala skärp. Men kom ihåg; ett glatt leende kan få vem som helst att bära upp vad som helst - det är mitt bästa tips.
manligt mode + detaljermanligt mode + solisar

I löve inredning

Har hittat ett gäng sjyssta saker att placera i sitt hem. Som ni kanske inte vet så ÄLSKAR jag inredning. Hade en gång i tiden tänkt plugga till inredningsarkitekt.. men det blev bara inte så. Kan ju hålla på med sånt ändå. Får se positivt...
Vi har ju köpt ett till hus vid vårat lantställe, eller snarare två. Med andra ord så går mina tankar grymt mycket bland fondtapeter, möbler och färger av alla dess slag.
Jag fascineras av lampor, skulle kunna tänka mig att va lampdesigner. Kolla in dom i mitten av bilden. En häst och en liten kanin, som lampor! Och en gris med bricka på.
Längst till vänster har vi en tesil i form av en blomma som man sätter över sin kopp.
Ett glasunderlägg i blommönster.
Svart hylla.
Och två skålar i svart och ljusgrönt. Nice, nice.
Inredning


Tja

.. det var ett tag sen.
Allt är bra med mig. Det blir ju mer grönt för varje dag, då kan man ju inte må annat än bra.
Så vad händer nu då? Jo imorgon bli det Vårfestival på Oscars..  Reseda spelar, dom är grym! Gå in och lyssna på det bästa lokalbandet, nu. Åh minns det som igår när dom spelade "Amy" på Yran...
Såg en fin klänning på Mischa, med fågelmönster på. Pricken över i:et var ju hennes röda örhängen. Snyggt snyggt.

Mischa + fågelklänning


Dagens låt

Red Hot Chili Peppers - Wet sand
(slutet är bäst..."you don't form in the wet sand...")

Nytt från IKEA

Här har vi lite fina och söta nyheter från allas våran IKEA.
Vaserna längst upp till vänster är så fina och har en sån härlig färg (49 och 79 kr). Formgivaren heter Johanna Jelinek.
Sen ett gäng söta glassformar, till för att blanda iordning sina egna favoritglassar. (19 kr)
Tulpanlampan är en riktig favorit för mig, jag gillar när inredning inspireras av naturen. Och vad är då mer inspirerande än en jättetulpan? (249 kr)
Blomlådan i mitten, gjord av massiv acacia, är bara allmänt roligare och snyggare än dom vita och svarta i plast. (129 kr)
Dom små träden i olika färger är perfekt för att hänga saker på, som smycken. (59 kr)
Och tillsist har vi dom sommriga och söta drinkpinnarna föreställande blommor. Mycket roligare än drinkpinnar med spritmärken på. (9 kr)
 
Ikea nyheter1

Dagens

Plats: på en volleybollplan vid skolan.

Gjort: spelat turnering i volleyboll.

Planer för resten av dagen: ta mig något att äta och se hur det går för Carola ikväll. Nördig som jag är.

Tankar: hur kan man vinna med 20-1?

Bäst: att det är fredag imorgon och känslan av att vinna med 20-1...(eller var det 0?)

Skratt: en kille i lagets alla offringar. Vilken ljud han gav ifrån sig när han landade pladask i sanden.

Sämst: att vi inte vann. Nästan, nästan. Vi var bra ändå!

Godast: yoghurten till frukost.

 
Lyssnar på: inget just nu, men det blev endel sköna låtar vid planen.

Klädsel: gympaskor och sportkläder. No more, no less.

Varför är den tillfällig?

Blir tokig. Varför ska Valios vanilj yoghurt med smak av hjortron och äpple bara vara tillfällig? Den är så god, så god. Som glass nästan.
Har den vid sidan om min frukost varje morgon i en kaffekopp eller nåt. Jag bara njuter av varje sked jag tar. Himmelsk är ordet.
Dags att hamstra?
Vanilj yoghurt

Me want

Godmorgon alla kära läsare!
Såg den i ELLE och blev helt förtjust...
Summerbirds Tempering Machine!
Såg direkt framför mig jag och Tobias sittandes i kvällssolen på hans balkong med ett fat fullt av jordgubbar, kiwi, kärnfria vindruvor. U name it. Det är mini chokladfonduen jag snackar om... den är till för att ha en varsin av. Endast ett litet värmeljus som smälter den underbara chokladen. Mmm Mysigt!
Chokladfonduen

Och så lite kvinnligt...

Vilka sommardrömmar. Outfits från Filippa K som jag mer än gärna skulle vilja skapa minnen i från sommaren 2006.
Filippa K + snygga outfits

Manligt mode

Och här lite kläder till er som gillar att stå upp och kissa, hehe...
Allt ifrån Filippa K.
Sen så är piké, piké och piké alltid en höjdare enligt moi.
Filippa K + manligt mode

Klänning till bröllop

Ska ju på bröllop i sommar på Gotland. Det är Tobias kusin som gifter sig..
Skulle gärna ha en fin klänning på mig då. Dock aldrig, Aldrig överglänsa bruden!
Såg ett gäng fina hos Filippa K som jag skulle kunna tänka mig själv i. Speciellt den längst till vänster, den gröna sköna. Är lite tveksam på om man får ha vitt och den gula får jag nog knyta åt lite hårdare, urringningen känns inte fullt så passande. Men fina var dom!
Filippa K klänningar

Galen modell

Notan blev 200 000 kronor.
Tänk att ett plan måste nödlanda för att en modell ballar ur. Nödlanda! Undra vem hon var?
Och det enda som kunde stoppa henne var en fotbollspelare. Varför kunde inte kabinpersonalen brotta ned henne?
Såpopera, någon? Sånt här händer bara i
"Days of our lives". Som när Marlena blev besatt. Skumt värre.
Ja ja, kabinpersonalen hade tydligen behandlat henne illa. Men va fasen, är det värt 200 000 svenka?
PR-kupp, någon?
Kan ju va så. Kate Moss i knarkskandal. Modellen X i flygskandal. Bara man visste vem hon va...

Snygg sommar make

Få en snygg sommar make ala Ashley Olsen i enkla drag.
För att se solbrun ut så använd
Maybellines dream mousse bronzer färgen sun glow.
Som blush är Maybellines dream mousse blush i färgen peach satin snyggt till.
Sen är jag ett fan av Make Up Stores mascara Long lashes i svart.
Avsluta med Shiny licious Peach’n’cream lipgloss, som dessutom doftar underbart.
Och för det lilla extra så sätt färg på dina naglar med nagellack från Mavala, nr 52 Toulouse, nr 65 Adelaide och nr 72 Nice. Hög flagg för rosa, hallonrosa och korall. Superfina färger såhär på våren/sommaren!
ashley olsen + smink

smink

Dagens låt

Red Hot Chili Peppers - Especially In Michigan

Mischa däremot...

Fröken Barton har, till skillnad från fröken Simpson, en förmåga att passa i båda färgerna.
mischa + hårfärger

Vad har du gjort med håret?

Jessica Simpson vad har du gjort med ditt hår? Snälla ta tillbaka ditt långa blonda svall...
JS + hårfärger

Dagens

Plats: skolan.

Gjort: sitter vid datorn och ritar på min båt. Idag också.

Planer för resten av dagen: äta gott och mysa med Tobias. Lyssna på RHCP.

Tankar: varför får jag inte till "trimmen" i programmet Rhinoceros?

Bäst: att helgen börjar idag! Nedräkningen har börjat: 55 minuter...

Skratt: "cracken" på läraren.

Sämst: att jag känner mig lite stressad över båten.

Godast: pausen för Belvita. Hittills.

Lyssnar på: Kaney West.

Klädsel: stuprörsjeans, vit kofta och ballerina skor. Senare på kvällen ljusa stuprörsjeans, vit topp, döskalle - halsduk och ballerinaskor.

Vill ha!

Jag vill ha dom här från asos.com!
Ett snyggt bälte att ha i midjan. Häftigaste smyckte just nu - ett kedjearmband. Och den söta Monkey Nail dryer. Tänk er den sötnosen blåsa torr era naglar!

asos grejer1

Modellera båt

Hejsan
Sitter på skolan just nu och modellerar i datorn på min båt. Den är röd och fin.
Tog en liten paus för en Belvita med rostade hasselnötter. Den är god den! Sådär lagomt onyttig.
Skönt med Fredag idag.
Mamma och pappa ska iväg på bröllop. Slog i deras paket igår. Jag gillar att slå in paket, att göra dom extra fina. Det är liksom halva nöjet.
Och nu skiner solen och jag slutar om en och en halv timme. Funderar på att köpa Red hot chili peppers nya sen. Verkar bra.
Nä, back to work Johanna!
röd båt
stadium arcadiumbelvita

Dagens

Plats: skolan.

Gjort: sitter vid datorn och ritar en båt.

Planer för resten av dagen: se inspelning av "Möbelhandlarens dotter".

Tankar: varför har vi så långa lektioner?

Bäst: 3 år och 1 månad tillsammans med Tobias idag! Sallad till lunch.

Skratt: "Bravooo!".

Sämst: att jag la mig alldeles för sent igår kväll. Uh! Trött. Att klockan går så sakta. Och att jag flagnar.

Godast: nötterna i salladen.

Lyssnar på: inget.

Klädsel: jeansshorts och ljust blå FilippaK topp.

Se och lär

booby nålarbooby nålarbooby nålar                                                                            

Alla barn har rätt till säkerhet!

booby nålarbooby nålarbooby nålar

Fina fötter..

oliver
.. får du genom att se efter dom väl. Hur skönt är det inte med mjuka och fina fötter? Mycket.
Så här gör jag för att göra mina fötter mjuka:
Först filar jag dom med en fotfil, enbart på förhårdnader
Sen använder jag Åhléns egna hudvårdserie Oliv som är underbar!
Jag börjar med fotpeelingen som jag masserar in fötterna med, speciellt på förhårdnader. Sen sköljer jag av dom i duschen för att sedan torka dom med handduk och smörja in med Oliv fotktäm.
Det blir underbart mjukt!
Det lilla extra får man till med att måla tånaglarna i någon härlig sommarfärg. Själv använder jag Maxfactors Nailfinity i rosa nyans.
Tänk på det, fötterna får stå ut med mycket mina vänner.
fotfilfotkräm
oliver

Dagens

Plats: skolan, stan och hemma hos Tobias.

Gjort: haft lab, kollat affärer och varit på 70års buffé.

Planer för resten av dagen: det är inte så mycket kvar av dagen... så sova.

Tankar: varför köpte jag inte allergimedicin när jag ändå var på stan. Kliar i ögonen!

Bäst: vädret.

Skratt: åt Stig, Klas bror.

Sämst: att jag glömde nyckeln hem.

Godast: buffén på kalaset.

Lyssnar på: suset av datorn.

Klädsel: idag var det jeansshorts, svarta strumpbyxor, äggvit tröja, vit väska samt rosa nagellack som gällde hela dagen.


IQ - testa dig

Gör IQ - test på Expressens hemsida. "Du har möjlighet att klara Mensas inträdesprov" stod det om mig efter jag gjort alla figurserier. Det gick bra om man säger så. Fast jag tycker inte att man kan generalisera en människa som smart bara för att denne klarar en massa figurserier i följd. Smarthet ligger i så mycket mer. Det är bara vad jag anser.

Saknar Barcelona

Jag saknar Barcelona...

Hade det så bra där med min älskling. Jag har ju en förmåga att rota mig fast vid ställen jag vistas på ett tag. Sån är jag.

Jag får skriva mer vad som hände och så sen, när jag har lite bilder. Nu nämner jag bara objekten som föll offer för min shopping.
För det blev ju endel shopping i Barcelona, längst La Rambla och andra mysiga gator.
Köpte toppar och tröjor och ett par kortare cityshorts på
Zara (som dom på lindsay fast helbruna), dels till mig själv och dels som presenter till Sara. Det blev ju nästan favoritbutiken..
Sen blev det en vit väska, från Zara den också. Plus en Burberry - sjal, samma märke som mina läsglasögon. Snyggt med sjal såhär års.
Såklart köpte jag presenter till mamma, pappa och Sara. Pappa fick whiskey, mamma smink och Sara fick två toppar från Zara och en dödskallesjal från Pepe Jeans. Som sjalen på Lindsay fast vit med svarta döskallar. På flyget så bara längtade jag hem så jag kunde ge dom alltihopa.

Over and out för ikväll.

Lindsay + sjal och shorts

Im home!

Carina kallade mig för "brownie".
Jag är hemma från Barcelona. Kom hem igår kväll med flyget. Oj oj oj vad mycket jag har att berätta! Måste sätta mig ned vid datorn i lugn och ro och skriva om min tripp...
Allt ifrån shopping till fotbollsmatch.
Nu måste jag återgå till skolarbetet.

Imorgon - Barcelona

Imorgon bär det av till Barcelooona!
Flyget till Stockholm går tidigt och det till Barcelona går lite senare, så det blir lunch på någon fiskrestaurang. Kollade på
SMHIs hemsida och vädret ser inte så bra ut de första dagarna. BUHU. Men vi får hålla tummarna. Det kan ju vara mysigt i ett regnigt Barcelona också. Men man kan ju hoppas att det inte regnar på Lördag då vi ska kolla när Barcelona spelar fotboll.
väder i barca
Förmodligen så finns det internet på hotellet så att jag kan hålla er uppdaterade om allt. Som shopping tex. För det lär det bli mycket av skulle jag tro. Jag har lite grejer som jag vill spana extra efter...
En snygg sjal
Vårjacka
Skor
Solglasögon
En väska, utbudet är inte det bästa i Östersund
Kläder såklart
Smink
Och, som jag inte får glömma, en present till Sara!
shopping i barca

Nä nu måste jag återgå till strykningen för att sedan hinna med och packa. Tänkte titta förbi skolan en sväng också och fika med Sara och Carina så jag hinner träffa dom innan jag åker.


Analys av VBs klänningar

Victoria Beckham har ju kläder utav bara tusan. Det innefattar också klänningar.
Senaste är en röd mer vid klänning som jag tycker hon var fin i även om hon ser lite stel ut.
VB + röd klänning
Hon klär bätter i mer "löst" sittande klänningar tycker jag. Bätter än de slimmade långa klänningarna. Okej dom är designade av Roberto Cavalli och är fina. Men det blir liksom lite för mycket "posh" för en redan så "poshig" krydda. Victoria passar en aning bättre i andra...
VB + slimade klänningar


..som dom här nedanför. Den vänstra korallfärgade är väldigt fin, den skulle jag kunna tänka mig att ha. Även om det var ett tag sen hon hade den. Kanske skulle va fint i ljust gul nu? Hon ser mer "naturlig" ut och inte lika en-mörkhårig-barbie-visar-mycket-hud som på dom två bilderna ovan.
Vilken klänning tycker Ni är finast? Skriv en kommentar.
VB + bättre klänningar


Lindsays rosenklänning

Som ni kanske har märkt så gillar jag att hitta inspiration bland kändisars bra klädval. En av det tjejor som klär sig bäst är Lindsay Lohan enligt mig. Oj vilken klänning hon hade på sig igår på en gala. Hon såg ut som en tidslös stjärna i den vackra rosenklänningen från Marchesa.
Nä nu måste jag ner och tvätta. Det finns lite att göra innan Barcelona-trippen...
Lindsay + rosklänning

Favorit parfymer

Hej här har ni mina favoriter till parfymer. Gamla som nya.
Dom äldre ligger på raden längst upp. Beyond Paradíse av Estée Lauder, Envy Me av Gucci och FlowerByKenzo.
Raden under är mina nya godingar. Flowerbomb av Viktor & Rolf och Promesse av Cacharel.
Mmm smells great!
Parfymer

Min helg

... har varit så mysig och rolig!

I Fredags så tog jag och Tobias det lugnt och beställde thaimat från Lilla Siam.
Lördagen ägnade vi bland annat åt att kollade in en fotbollsmatch mellan K/D och Stockvik i Krokom. Dessa lag spelar i samma serie som Tobias så det är bra taktikmässigt att kolla in sina motståndares svagheter. Och eventuella(!) styrkor.
På kvällen var vi bjudna till Nico och Petra på middag. Det blev grillat. Första gången för i år.
Det var riktigt gott och trevligt! Sen bar det iväg till Olearys där vi släppte loss på dansgolvet. Haha såg en vimmelbild därifrån på mig och Tobias när vi dansar och fular oss. Oh my vilken dubbelhaka jag fick! Men men, man får inte vara för vek och inte bjuda på sig. Man kan inte alltid va fin på alla kort. Träffade i alla fall på lite folk som jag inte sett på länge så det var skoj.

Söndag blev en lugn dag. Var dock inte lika bakis som jag trodde jag skulle va så det var ju skönt. Medan Tobias åkte på träning så fortsatte jag att städa lägenheten. Det ska nämligen vara bjudning där efter vi har kommit hem ifrån Barcelona så det måste vara tipp topp rent överallt. Sara kom på besök en stund också.
Sen åkte jag och Tobias och handlade. Vi var allt för sugna på grillat igen för att kunna låta bli. Det blev ett par riktigt goda spett med potatisgratäng. Sen kollade vi på fyrverkerier från balkongen. Jag älskar fyrverkerier, det är något magiskt över dom. Därefter gick vi ned till majbrasan för att se brasan såklart plus att Kujo Lion spelade trummor med sitt gäng där intill. Men oh my, det var väldigt mycket fjortisar där nere som är allt annat än nyktra. Det brukar va så.
Vi stannade inte allt för länge.
En mysig kvällspromenad med den man älskar tackar man ju aldrig nej till.

Idag var vi och kollade på matchen mellan ÖFK och Västerås. Vilken liten fjompig hejarklack Västerås hade och vilka fjompiga kommentarer. Men jag antar att det är lätt att använda sig av sådana när man känner sig i lite underläge. Jag blir lite lätt patriotisk och arg vid tillfällen som det här. "Lilla kärringen med handskarna" ropade dom åt en spelare i ÖFK som hade handskar. Men hallå, det var ju kallt. Och "naw du känner dig dålig nu va!?" till samma kille när bollen inte riktigt flög som han hade tänkt. Men undra vilka som är loosers och dåliga? En spelare som har kämpat sig upp med laget i division 1 och har på sig handskar för att det är kallt. Eller ett gäng killar som inte ens är torr bakom öronen som skriker sådana kommentarer på lite halvt målbrott? Aja Västerås vann med 0-1. Man måste ju ha tur ibland också.

Men kom ihåg sport ska va kul och inte ett måste att gömma sig bakom en flagga, att gömma sig bakom fäger och skrika onödiga kommentarer. Så tycker jag i alla fall.