Sommarprogram

Var och hämtade pappa på Bilbolaget imorse, det är någon som kraschat rutan på våran volvo i helgen. Trist. Annars så är det fint väder idag också, fast lite kyligare blåst. Låg ute på balkongen en stund och åt lite nötter. Tobias han ligger vid poolen han!
Ikväll är det Allsång på Skansen. Jag är lite utav en sån nörd som kollar på det. Tycker det är mysigt med såna där "sommarprogram", precis som Sommartorpet som tyvärr inte går längre. Konstigt, det var ju bra tyckte jag.
Såg att Carola ska uppträda ikväll. Och att Aftonbladet och folket fortfarande tycker det är lika kul att snacka om hennes "blommkastning". Hallå, ge upp. Jag ser det från hennes vinkel, vilket är den enda vettiga vinkeln i det här sammanhanget. Hon ville ju bara göra en fin gest och slänga ut lite prästkragar till publiken. Liksom visa lite kärlek. Oturligt nog så följde det med rötter och hela tjafset och landade på någon kvinnas bröst. Vad tror folk egentligen, att Carola skulle slänga ett helt jäkla drös med blommor och rötter och jord på en kvinna med flit? Har folk inga "skandaler" att snacka om så skapar dom det, utav minsta lilla. Så är det bara. Trist men sant. Jag ser i allafall fortfarande det som något fint det Carola gjorde.
Snart kommer Sara hem och då ska vi käka wook.

carola + blommor

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback