Igår var det stråket som gällde

Är hemma en sväng nu. Igår var det stråket som gällde. Men innan dess så var Sara och jag i Sundsvall över dagen och shoppade. Utbudet är lite större där än i Östersund. Såklart man kan hitta sina guldkorn här också, men det känns som om samma gamla kläder bara flyttas omkring i butikerna. "JA om vi hänger den här toppen här istället så ser det ut som om vi fått in en massa nytt!" (not). Var en sväng på nya större IKEA också, åh vad jag gillar inredning! Såg värsta perfekta soffan och en walkin wardrobe. Me want.
Fick en sjal och en guldring av min snälla syster. Hon är bäst! Sara hittade en massa snygg hon också plus att hon köpte en cool ipod nano. Avis.
Väl hemma så mötte vi upp Carina och gick ned på stråket och in i en massa tält för att tillslut bestämma oss för Olearys tältet. Där träffade vi på Tobias och gänget, och så började drickandet. Hade det skit kul!
Idag är jag lite trött. Åt lunch med Tobias på stan, sen gick han och jobbade och jag gick till Sara på Triumph och sällskapade på hennes lunch.
Funderar starkt på att vila en stund. Eller läsa nya Veckorevyn som ha kommit.
Kanske läser mig till sömns.
Ja så blir det.

Här har vi två vimmelbilder från tältet.
Översta bilden är på (frh) Tobias, Carina, jag och Sara.
Nedre är på Mattias, Månsa och Tobias.

Yran 2006

Yran 2006 killarna


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback