VM i helgen

I fredags så var det invigning för skidskytte VM i badhusparken här i stan. Jag lyckades möta upp Carina vid "ser du röken?? Vi möts där!". Vi möttes vid en eld nära vattnet och letade oss sen fram mot scenen. Mycket folk och trångt. Eller på ett positivt språk: folkligt.
25 000 personer hade liksom vi masat sig iväg till invigningen. 25 000!
Efter invigningen så gick vi upp till Rådhuset och ljusspelet. Det var skoj att se.. Trist bara att det finns
töntar här i stan.
Efter ljusspelet så gick vi ner till det stora partytältet på Stortorget och mötte upp Sara och Magnus. Där köpte vi oss en varsin stor öl. Flaskan var verkligen stor. Mycket skratt blev det den kvällen.. Och många "påhälsningar" av diverse onyktra killar. Var dom inte "berikade" med endast ett ord ("bög") i ordförådet så var dom från england eller rent av en Henrik Hjelt - lookalike. Den förstnämda, med det förkrymta ordförådet, lyckades somna på vårat bord. Och med en enkel fingervinkning av Carina till vakten så var det problemet ur världen. Killen såg i kors och förvirrad ut, men samtidigt en gnutta oroad. Det gjorde inte Carina. Hon såg ut att njuta av den lilla föreställningen, masserandes hakan i behag. Men roligast var nog när han kom och satte sig. Vi tre tycktes sätta upp en mur mot honom i form av att alla tog upp ölflaskan och drack klunk efter klunk efter klunk. Kanske tom att vi låtsasdrack. Ingen av oss hade lusten att ens öppna munnen åt fyllekajan. Och då blev ölflaskan våran osynliga mantel.

På lördagen så var det dags för tävlingar. Jag gick dit med mamma, pappa, Bengt och Marlene (pappas kusin).
Vi var VIP. Very importand people.
Och efter att ha stött på rara Catarina som serverade i vip-tältet så hittade vi platser för fem kring ett bord. Nu var det dags för plockbuffé och vin. Och vin och plockbuffé. Och vin. Sen ostbricka och vin. Sen efterrätt med kaffe. Efter det så gick vi ut och ställde oss på en av läktarna. Man vill ju vara med och känna pulsen och jubla när det är tävlingar.
För att summera: en himla trevlig tävlingsdag!
Ps på en av bilderna har jag på mig pälsmössan vi fick när vi hämtade ut biljetterna på morgonen. Lite smygreklam för Fabös.Kommentarer
Postat av: Catarina

Det är bara du som kan lyckas se snygg ut i den där mössan Johanna!:)
Inget ont om fabös.

2008-02-11 @ 18:05:44
Postat av: Sara

Sån där mössa vill ju jag också ha!!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback