Smoothiesar som grupparbete

Var hemma hos Alex nyss och gjorde grupparbetet i försöksplanering tillsammans med henne och Viktor. Typ det roligaste och lättaste grupparbetet just nu i alla fall. Vi blandade en massa smoothiesar och tillsatte mer eller mindre bär, juice eller yoghurt. Vi smakade och betygsatte själva plus att Niklas och Morgan också fick säga sitt. Åtta stycken olika varianter blev det. Åh, vissa blev väldigt goda! Mumsigt, fast det där blev nog min middag för nu är jag jättemätt.

Ska ta och stryka lucialinnet nu hade jag tänkt. Det blir första framträdandet med det ikväll. Eftersom dom på Storsjöteatern ville ha en lucia, och röstningen inte är avslutad, så har vi ju lottat en till ikväll och de blev Kajsa. Sen så ska vi ha en "fejklucia" imorgon när vi lussar för de Vuxendövas förening, och då blev det jag!

Har tänkt att lägga in bilderna från lördagens partaj. Bättre sent än aldrig får jag väl säga. Dom kommer, var så säkra.

Jag är riktigt trött nuförtiden. Det är mycket nu. Så när jag väl sätter mig i en soffa så däckar jag. Helt sjukt, det blir helt och hållet svart. Igår när jag gått till Tobias så la jag mig i hans soffa och läste medan jag väntade på att hans skulle komma hem från träningen. Sen var det helt svart. Jag hörde inte ens när han kom hem. Och han ropade hej tre gånger. Jag som tom brukar höra när han kliver ur hissen. Hörde inte ens att Carina hade skickat två sms heller. Mobilen låg precis bredvid mig. Haha, töttare än tröttkungen.

Kommentarer
Postat av: Sara

Vill ha mýcket bilder från senaste festerna!! Kram

2006-12-04 @ 13:32:52

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback