Lucia - ett år senare..

I lördags så var det dags för "luciafest" hemma hos Elin i Odensala. Systrarna Karlsson var först på plats hos systrarna Wall. Det blandades drinkar medan systrarna W lade ögonskuggor. Sen hittade Nina dit med hjälp av sin snälle bror efter att jag först lurat henne till Torvalla. Kanske första drinken blev lite stark ändå..?
Med Nina på plats vid bordet så gick vi lös på de supergoda toastmackorna och korkade upp bubbel. Här skulle det firas! Det är inte varje dag man fyller ett år.
Sen gick singstar igång. Och Sara var inte sen med att önska Nick Borgen med tillhörande
hockeyfrilla, vilket såklart distraherade och var en fördel för mitt röda lag.
Tommy Nilssons burr jämnade ut det hela och snart var kampen igång.
Sen kom Kajsa och lite rosa bubbel korkades upp.
Efter det var det dags för sällskapsspel. Kommer dock inte ihåg vad spelet hette, men det gick ut på att en person i laget skulle beskriva ett ord utan att just använda sig av ordet. Som att Kajsa tyckte att en annat ord för snippa skulle vara mask när det ska vara mus, och jag tyckte att den som kom insvävandes vid nattestund var tandfen och inte John Blund.. Ja jag vet, den andra drinken var nog också lite stark. Men det var sjukt roligt!
Sen spelade vi kort och Elin fick hicka. Och efter det så beställde Kajsa en taxi på franska. Tro det eller ej, men den kom!
Efter att ha vänt om med taxin för Malins plånbok så var vi påväg mot city. Och efter att Malin gjort en snygg avklivning, eller kliv och kliv - hon låg väldigt fort på marken, så var vi påväg mot Oleary's.. Men kön var lång så vi satsade på Marité och Timbuktu.
Där blev det gumpa rumpa, drinkar och sköna beats till Malins favorit.
Tack för en grymt rolig och trevlig kväll tjejor, det får vi snart göra om!










Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback