Favvo kosmetik just nu

fa

 

Body butter från Body shop är en klassiker. Fruktigt och fuktigt. Min förra favorit var i doften mango, nu är det den lila med passionsfrukt.
Estée Lauder mascara Illusionist är en av mina bästa som jag någonsin testat. Inte för torr, det gillar jag. Skön att hålla i och dessutom så räcker den länge. Kanske en aning dyr dock.
Trind Nail repair är suverän för oss som inte har så starka naglar. Mina brukar alltid växa en bit och sen går dom av. Nail repair målar du på varje dag i två veckor och så blir dina naglar starkare.
Lumene är en serie som jag börjat testat på sistone. Eftersom den är specialiserad på nordisk hy. Deras mask Radient C-energy är bra för sitt pris. Tror den gick på 160 eller så. Men min absoluta favorit produkt just nu är också från Lumene - nämligen Energy Cocktail för ditt ansikte. Så grymt bra! När jag känner mig trött och sliten i ansiktet så drar jag på mig en omgång med denna. Huden lyser av energi sen. Me love.
En annan upptäckt är Vaselines produkter. Skrev tidigare om deras handkräm. Nu har jag införskaffat mig med Healthy Feet & Legs. Som är en lotion för - ja, fötter och ben. Mina blir jätte mjuka utav det och doftar dessutom fräsch mentol och eukalyptus. För bästa resultat så fila dina fötter innan.


Kommentarer
Postat av: Cocco

Har samma body butter. Smells sooo good :) Önska dock att de fanns med äppeldoft.

Postat av: johannak

Svar till Cocco:
Ja visst doftar den underbart. Krämigt och fruktigt på samma gång!

2007-03-05 @ 15:00:08
URL: http://johannak.webblogg.se
Postat av: Sara

Cocktailen är min också min favorit just nu!

Kram
Sara

2007-03-05 @ 17:36:06

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback