Kvinnojakt + Deer hunter

Sitter i bibblan med Saris och knåpar ihop ett mail till lite olika tillverkare. Som nu ska översättas till engelska..
Utanför snöar det. Det sägs att det var Carina som tog med sig det här vädret när hon kom med tåget från Stockholm. Och jag som har ballerina skor på mig. "Vill man bli fin får man lida pin" som Saras Magnus uttryckte den klassiska meningen då jag kom ner i ljushallen.

Hon kom till skolan, allas våran Careinstein. Med snö i året kom hon och Sara H instampandes lagon till lunch. Snö i håret ja, inte i ögonbrynen som en viss annan hade. Det är skillnad på ögonbryn och ögonbryn om dom fångar upp mer snö än håret på hjässan.

Sen kom Bengan och gjorde oss sällskap på lunchen. Den lilla spjuvern. Han fjärde feberfriadag sa han.. Och jag flyttade stolen närmre Sara. Bengan ville ha kvinnoråd. Han är ute på kvinnojakt. Vi fyra, av det kvinnliga könet, kom fram till att han skulle bli lite mer av en teaser. Det skulle vara bra för han. Inte så lättfotad.. Och falla för minsta lilla fingervink. Fast inte överdrivet dock, sånt blir vi putt av. Klippt sig hade han tydligen också gjort, som Carina påpekade fast att hon hade träffat han på en fest för ett tag sen.. Fast en fest, det säger väl allt.

Just som jag sitter och bloggar sitter Sara och tränar på jägarprovet. Jajjemen, hon ska ta jägarexamen! Hon är himla duktig och sätter fråga på fråga. Carina ska också ta jägarexamen. "Pang pang" säger dom till varndra. Vilka små nördar. Dom ville tydligen också att jag och Sara H skulle sätta på oss älghorn på huvudet och springa runt i skogen så att dom kunde få låta lite mer "pang pang". Som i Deer hunter. Ja det är kul att dom skaffar sig hobbysar, Carina och Sara.

Rubriken säger Kvinnojakt + Deer hunter.. Kanske samma sak trots allt.

Kommentarer
Postat av: Fraaanz

Ja kan ni inte det ? Jag tyckte de lät jätte bra så kan ju jag fotografera ;) HAHAHA :D Puss

2007-04-21 @ 11:21:50

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback