Sovrums special

sovrum
Jag har gjort två stycken sovrum med sängen, sängborden och sänglamporna som grund.
Här är mitt sovrum nummer ett. Sängen är från Mio, smat sängborden och sänglamporna. Påslakanet är från Ikea, samt klockan och ljusen (vita, som man egentligen kan köpa nästan vart som helst). Fondväggen, en tapet gjord av Hanna Werning för boråstapeter. Härligt mönster. Resten av rummets väggar kan gå i en ljus ton, likt vitt.

sovrum2
Här är sovrum nummer två. Här kör jag på mörka toner. Tom den mörkaste av dom alla - svart. Det är på så sätt praktiskt taget redan mörkt och natt när man lägger sig. Påslakan i svart från Ikea. En cool grön ryamatta från Mio. Vita ljus, dessa från Ikea. En väggklocka från anthropologie.com. Och det bästa av allt, en fondtapet av vita träd mot svart bakgrund från Cole & Son. Den tapeten har varit min favorit länge nu. Går att köpa på Hamngatan 12 här i Östersund. Grym som fondvägg bakom sängen! resten av rummets väggar kan gå i vitt, grått eller svart.

Hmmm. Jag tror nästan att sovrum nummer två är min favorit. (Fast ettan är snygg den också). Åh, jag vill ha sovrum nummer två!

Ps. och såklart en stor plasmatv mittemot sängen på väggen.

Kommentarer
Postat av: Frida

Tänkte bara kolla, men vad heter det svarta påslakanet från ikea? Jag kan nämligen inte hitta något!
tack på förhand!
//Frida


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback